Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Πλεύρης: “Θα υπάρξει πρωτόκολλο EΠΙΣΤΡΟΦΗΣ των ανεμβολίαστων Yγειονομικών”


 Πιθανότατα με τεστ...

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Όσον αφορά στο φλέγον ζήτημα της απόφασης του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ο αρμόδιος Υπουργός -με την ουρά στα σκέλια- σημείωσε ότι η πρώτη απόφαση ανέφερε ότι δεν μπορούν να απομακρυνθούν.

Το Δεκέμβριο και τον Μάρτιο και το 3ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι η αιτιολογία που είχαμε για την τελευταία παράταση του μέτρου που έγινε τον Απρίλιο, κατά την κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν αιτιολογείται με τέτοιο τρόπο που να δικαιολογείται βάσει της αρχής της αναλογικότητας.

Εμείς περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ την άλλη εβδομάδα, καθώς αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε είναι το απόσπασμα, με την οποία θα συμμορφωθούμε.

Η τήρηση της απόφασης θα γίνει με τέτοιο τρόπο που η ίδια η απόφαση να μη δημιουργεί πρόβλημα στη δημόσια υγεία. Όπως είπε θα υπάρξει σχετικό πρωτόκολλο από την Επιτροπή για το πώς θα γίνει η επιστροφή των ανεμβομλίαστων υγειονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις