Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Evoχλημένος ο Τ.Μπάιντεν με την ελευθερία του λόγου στο Twitter: «Δεν θα υπάρχει λογοκρισία» - Ο Έλον Μασκ προκάλεσε «σεισμό» με την απόκτηση του δημοφιλούς social media


 Τρόμος έχει πιάσει τους Δημοκρατικούς και τους εξτρεμιστικούς κύκλους που ελέγχουν την κυβέρνηση Μπάιντεν από την απόκτηση του Twitter από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ καθώς πλέον δεν θα υπάρχει λογοκρισία και θα ακούγονται οι αντίθετες απόψεις που είχαν «φιμωθεί» τα τελευταία χρόνια.

Ο Τ.Μπάιντεν εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημοφιλούς μέσου και του Έλον Μασκ:

«Και τώρα για ποιο πράγμα ανησυχούμε όλοι: Ο Έλον Μασκ βγαίνει και αγοράζει μια επιχείρηση που εκτοξεύει ψέματα σε όλο τον κόσμο… Δεν υπάρχουν πλέον συντάκτες στην Αμερική. Δεν υπάρχουν συντάκτες. Πώς περιμένουμε από τα παιδιά να είναι σε θέση να καταλάβουν τι διακυβεύεται;».

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ο Μπάιντεν ήταν σαφής σχετικά με την ανάγκη μείωσης της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης.

«Αυτή η πεποίθηση επεκτείνεται στο Twitter, επεκτείνεται στο Facebook και σε κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες μπορούν να παραπληροφορούν».

Με λίγα λόγια όποια άποψη είναι αντίθετη με την δική τους «βαφτίζεται» ως παραπληροφόρηση και άρα δεν πρέπει να ακουστεί.

Ο βασικός κανόνας της προπαγάνδας για να μπορούν ανενόχλητες να κυριαρχούν οι τωρινές νεοταξικές Ελίτ, είναι να μπορούν να λένε καθημερινά το αφήγημά τους και τις δικές τους απόψεις από όλα τα ΜΜΕ και τα social media χωρίς να υπάρχει αντίλογος.

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να προγραμματιστεί το συλλογικό ασυνείδητο των κοινωνικών μαζών και να δέχονται ως αλήθεια την δική τους «αλήθεια», αυτήν της κατάργησης των παραδοσιακών αξιών και της επικράτησης ενός μοντέλου με μη σκεπτόμενους πολίτες, απόλυτα ελεγχόμενους.

Η στάση Μπάιντεν απέναντι στην απόκτηση του Twitter από τον Ε.Μασκ, δείχνει την μεγάλη πολιτική και γεωπολιτική αξία της κίνησης αυτής.

Οι Δημοκρατικοί φοβούνται ακόμα περισσότερο το Τwitter γιατί γνωρίζουν πως πλέον η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει εμπιστοσύνη στα mainstream media και προτιμάει να ακούει απόψεις και νέα στα social media.

Η ισχύς του Τwitter θεωρείται καταλυτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις