Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Κωνσταντινούπολη: Έβγαζε βίντεο το φαγητό του σε fast food και κατέγραψε την έκρηξη


 Συγκλονισμένη είναι η Τουρκία, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη που στοίχισε την ζωή σε έξι ανθρώπους. Οι τουρκικές αρχές ερευνούν την αιτία της φονικής έκρηξης στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη με μία γυναίκα να βρίσκεται στο μικροσκόπιό τους.

Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε ότι «υπάρχει άρωμα τρομοκρατίας σ’ αυτή την υπόθεση. Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις Ερντογάν, τουρκικά Μέσα μετέδωσαν εικόνες με μια γυναίκα η οποία θεωρείται ως ύποπτη. Η γυναίκα φέρεται να τοποθέτησε ένα ύποπτο δέμα στην οδό Ιστικλάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την έκρηξη, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή Σισχανέ που είναι κοντά στην οδό Ιστικλάλ.

Την ίδια ώρα, από βίντεο και εικόνες της στιγμής της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη έχουν κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες τα social media. Ένα από αυτά τραβήχτηκε σε ένα κατάστημα fast food. Εκεί ένας Άραβας κατέγραψε τη στιγμή που ακούστηκε η έκρηξη.

Συγκεκριμένα τραβούσε βίντεο την ώρα που ετοίμαζαν την παραγγελία του, ωστόσο ξαφνικά ακούγεται ένας δυνατός κρότος. Αμέσως όλοι άρχισαν να τρέχουν μέσα στο κατάστημα και επικράτησε πανικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις