Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Φρίκη στο Hράκλειο: Καταγγέλλουν 25χρονο ότι βίαζε την ανήλικη αδελφή των φίλων του


 Σοκ προκαλεί μία νέα καταγγελία για βιασμού ανήλικου, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένας 25χρονος Ηρακλειώτης κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη αδελφή των φίλων του, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, το Creta24 αναφέρει ότι διαβιβάστηκε στην εισαγγελία η δικογραφία που σχηματίστηκε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Ασφάλεια Ηρακλείου έπειτα από καταγγελία της 51χρονης μητέρας του κοριτσιού για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση.

Η καταγγελία άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, όταν τον περασμένο Αύγουστο η 51χρονη κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2019 ένας 25χρονος Ηρακλειώτης, εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε με τους δύο γιους της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της, χωρίς την συναίνεσή της.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εξεταζόμενη η ανήλικη σημείωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης, σε μη προσδιορισθείσες χρονικές στιγμές, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, κατ’ εξακολούθηση, όταν βρίσκονταν οι δυο τους στο σπίτι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πρώτη φορά που έγιναν οι πράξεις αυτές σε βάρος της ανήλικης ήταν το καλοκαίρι του 2012. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι το κορίτσι ήταν τότε μόλις πέντε ετών. Όπως επισημαίνεται, το κοριτσάκι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης απουσίας του αδελφού της, ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, καταγγέλθηκε ότι προχώρησε σε παρά φύση συνουσία και δεν σταματούσε παρά το γεγονός ότι το παιδί του ζητούσε να σταματήσει, κλαίγοντας και φωνάζοντας.

Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία από την εξέταση που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις