Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Hλεία: Φρίκη για 29χρονη – «Μου έδεναν τα μάτια, με νάρκωναν και με βίαζαν»


 Εφιαλτικές στιγμές για μια 29χρονη από την Ηλεία η οποία καταγγέλλει πως διάφοροι άνδρες την βίαζαν επί δύο ολόκληρα χρόνια.

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν… Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μην τους βλέπω. Δεν τους ήξερα καθόλου», αποκάλυψε η 29χρονη σήμερα γυναίκα, στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» περιγράφοντας την “κόλαση” που βίωνε στα χέρια ανδρών που εκμεταλλεύονταν το κορμί της.

Η Κ.Γ που ζει σε χωριό της ορεινής Ηλείας και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να αφήσει πίσω της το “σκοτεινό” και βασανιστικό παρελθόν, αναφέρει ότι της χορηγούσαν ναρκωτικά χάπια για να την εξαναγκάσουν να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

«Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου», τονίζει.

Η 29χρονη γυναίκα, σε μία από τις συνευρέσεις της έμεινε έγκυος. Ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η τύχη του γιου της αγνοείται, καθώς, όπως λέει, από το νοσοκομείο που γέννησε στην Αθήνα, δεν της έδωσαν το μωρό.

«Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δεν το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δεν μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δεν θέλω να την ξαναπατήσω πάλι», αναφέρει η 29χρονη.

«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω».

Η γυναίκα, μαζί με τα αδέλφια της και τον πατέρα της, ζουν σε μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, καθώς το σπίτι τους καταστράφηκε. Μάλιστα, από τον πρόεδρο του χωριού έγιναν και όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο.

«Στο χωριό με έβριζαν, δεν με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό, όταν έβρεχε έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί», τονίζει η 29χρονη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»,  άνθρωποι που μίλησαν υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, επιβεβαιώνουν τα όσα συνέβησαν με την 29χρονη γυναίκα πριν από τουλάχιστον έξι χρόνια, σημειώνοντας πάντως, πως είναι πολύ πιθανό, να έγιναν με τη θέλησή της.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα πως δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά για βιασμό στις Αρχές, ώστε να ξεκινήσει έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις