Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Kαναδάς: Πέθανε «ξαφνικά», μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήψη της αναμνηστικής δόσης Covid-19

 


Το SaskToday.ca, εντόπισε έναν μάρτυρα του υποτιθέμενου συμβάντος και αφηγήθηκε όσα άκουσε και είδε

Μια γυναίκα από το Σασκατούν είναι σε σοκ, αφού η μητέρα της φέρεται ότι  πέθανε ξαφνικά σε ένα φαρμακείο, μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήψη του αναμνηστικού του COVID-19, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η Stephanie Foster είπε στο SaskToday.ca, ότι η μητέρα της Carol Pearce, την επισκεπτόταν στο σπίτι της το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου στο Σασκατούν, μέχρι να έρθει η ώρα για το ραντεβού της.

«Εκείνη, εγώ και η εγγονή της γελούσαμε και περνούσαμε υπέροχα», είπε η Φόστερ στο SaskToday.ca«Η τελευταία μας φορά μαζί. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι μου δείχνοντας καταπληκτική!»

Η Pearce, έφυγε για την αναμνηστική της λήψη και αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπαν η κόρη και η εγγονή της.

«Μου έστειλε μήνυμα στις 12:31 μ.μ. και είπε ότι την περίμενε σε 15 λεπτά», είπε η Φόστερ. «Στις 12:38 μ.μ. ήταν αναίσθητη στο φαρμακείο».

Το SASKTODAY.ca, εντόπισε έναν μάρτυρα του υποτιθέμενου συμβάντος και αφηγήθηκε όσα άκουσε και είδε. Συμφωνήσαμε να αφήσουμε τη μάρτυρα να παραμείνει ανώνυμη και να την αποκαλέσουμε Heather καθώς φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά της.

Η Χέδερ, είπε στο SASKTODAY.ca ότι ήταν στο κατάστημα όταν άκουσε ουρλιαχτά και κλάματα.

«Οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν», είπε.

«Οι άνθρωποι έκλαιγαν, σχεδόν όλοι όσοι δούλευαν εκεί έκλαιγαν και τρόμαξαν και αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον και απλώς έχασαν το [sh**] τους», είπε η Heather στο SASKTODAY.ca.

«Είπαν στο μαγαζί ότι ήταν περίπου επτά λεπτά», είπε η Χέδερ, αφού η Πιρς πήρε το ενισχυτή και σωριάστηκε στο πάτωμα.

«Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν το ασθενοφόρο ήταν εκεί», είπε.

Ο θάνατος ήταν φυσικά αίτια

Ένας εκπρόσωπος της Saskatchewan Health είπε στο SASKTODAY.ca, ότι ο θάνατος της Pearce, ήταν από φυσικά αίτια.

«Η ιατροδικαστική υπηρεσία του Σασκατούν ερεύνησε αυτήν την περίπτωση και διαπίστωσε ότι το άτομο πέθανε από φυσικά αίτια», δήλωσε ο Ντέιλ Χάντερ, σύμβουλος επικοινωνίας από το Υπουργείο Υγείας του Σασκατούν σε ένα email.

Η Φόστερ, ωστόσο, διαφωνεί.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό προκλήθηκε από φυσικά αίτια. Η μαμά μου δεν είχε προβλήματα υγείας. Πιστεύω ότι αν δεν είχε πάρει αυτό το εμβόλιο Covid, τότε θα ήταν εδώ μαζί μας σήμερα!»

«Έφυγε για το ραντεβού της χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια», είπε η Φόστερ.

Η Φόστερ πρόσθεσε, ότι ο γιατρός ενημέρωσε την οικογένεια Πιρς ότι «έπεσε νεκρή πριν χτυπήσει στο πάτωμα» στο φαρμακείο.

Η Φόστερ και η Πιρς ήταν υπέρ του εμβολίου, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα εμβόλια για τον COVID-19. Μάλιστα, η Φόστερ δημοσίευσε μια φωτογραφία τον Ιούλιο του 2021, λέγοντας ότι «κόλλησε τον Covid» και είπε ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένη.

Η Χάντερ είπε στο SASKTODAY.ca ότι από τις 18 Σεπτεμβρίου, δεν υπήρχαν θάνατοι λόγω εμβολιασμών που αναφέρθηκαν στο Σασκατούν.

«Σε περίπτωση αντίδρασης σε οποιοδήποτε εμβόλιο, οι κάτοικοι συμβουλεύονται να μιλήσουν με τον πάροχο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ή να καλέσουν το 9-1-1 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», είπε η Χάντερ.

Αγρυπνία προγραμματισμένη για την οικογένεια Pearce

Λουλούδια, αρκουδάκια και συλλυπητήρια σημειώματα είχαν τοποθετηθεί μπροστά από το φαρμακείο όπου πέθανε η Carol Pearce.

Ένας φόρος τιμής για την Carol Pearce έχει τεθεί μπροστά από το φαρμακείο του Saskatoon όπου πέθανε η Carol Pearce αφού φέρεται να έλαβε ενισχυτικό εμβόλιο Covid.

Αγρυπνία για την οικογένεια Pearce, πραγματοποιήθηκε το επόμενο Σάββατο από το συμβάν, μπροστά από το φαρμακείο στο Σασκατούν. Ο Mark Friesen, ο επίσημος υποψήφιος του Buffalo Party για τις ενδιάμεσες εκλογές του Saskatoon-Meewasin, μίλησε στην αγρυπνία.

Ο Rylan Gent, δημιούργησε μια σελίδα gofundme, για την οικογένεια Pearce, για να βοηθήσει με τα έξοδα κηδείας.

Η Χάντερ επεσήμανε, ότι ένα «Ανεπιθύμητο Συμβάν» μετά τον εμβολιασμό (AEFI) μπορεί να είναι οποιοδήποτε δυσάρεστο ιατρικό συμβάν που ακολουθεί τον εμβολιασμό. Όταν ένας ασθενής, κάτοικος ή εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης βιώνει ή παρατηρεί AEFI, το ανοσοποιητικό προσωπικό και οι γιατροί έχουν νομική υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στον ιατρό υγειονομικό λειτουργό.

Στο Saskatchewan, τα AEFI δημοσιεύονται στη συνέχεια στη διεύθυνση: https://www.saskatchewan.ca/government/health-care-administration-and-provider-resources/treatment-procedures-and-guidelines/emerging-public-health-issues/ 2019-novel-coronavirus/covid-19-vaccine/covid-19-vaccine-information/covid-19-vaccine-details/adverse-events-following-immunization-for-covid-19 .

Η MLA καλεί για έρευνα

Σήμερα, η Saskatchewan Rivers MLA Nadine Wilson, κάλεσε την επαρχιακή κυβέρνηση να ανοίξει μια ανεξάρτητη δημόσια έρευνα για όλες τις πτυχές του τρόπου χειρισμού του Covid-19, σε αυτήν την επαρχία.

Η Wilson είπε ότι είναι «έκπληκτη» με την πρόσφατη αναφορά σε άλλους ιστότοπους μέσων ενημέρωσης, ότι δεν έχουν καταγραφεί θάνατοι από την κυβέρνηση σχετικά με το εμβόλιο για τον COVID στο Σασκάτσουαν.

«Υπάρχουν επτά θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας της Αρχής Υγείας του Σασκάτσουαν (SHA), που δημοσίευσα στον ιστότοπο μου στις 23 Αυγούστου». είπε η Γουίλσον. «Σε αυτή την αναφορά, καταγράφονται 1.229 ανεπιθύμητες ενέργειες, πολλές από αυτές απειλητικές για τη ζωή, όπως η αναφυλαξία, η μυοκαρδίτιδα, η περικαρδίτιδα και πολλές άλλες. Εξίσου σοκαριστικό, σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς εξακολουθούσαν να έχουν προγραμματιστεί για περισσότερα αναμνηστικά ακόμη και μετά τις αντιδράσεις τους. Αυτό δεν είναι το πρότυπο που έχουμε επιτρέψει για οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο στην ιστορία.

«Υπάρχει αποσύνδεση μεταξύ της κυβέρνησης και της Αρχής Υγείας του Σασκάτσουαν;» ρώτησε η Wilson, «Ή μήπως προσπαθούν σκόπιμα να κρύψουν πληροφορίες για τις οποίες το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει. Είναι καθήκον της κυβέρνησης να διασφαλίσει ότι οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι. Η προώθηση αυτών των λήψεων ως «ασφαλών και αποτελεσματικών» ενώ οι άνθρωποι αποκτούν και στη συνέχεια υποφέρουν από καταστάσεις που αλλάζουν τη ζωή είναι στην καλύτερη περίπτωση ανειλικρινές και δυνητικά εγκληματικό».

Η έκθεση του Υπουργείου Υγείας λήφθηκε μέσω αιτήματος της Sask Alliance, βάσει του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών και προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Διατίθεται επίσης ανάλυση της έκθεσης από έμπειρο Καναδό γιατρό, με εκπαίδευση στην ιολογία, τη δημόσια υγεία και την ανάλυση δεδομένων.

A tribute for Carol Pearce has been put up in front of the Saskatoon drug store where Carol Pearce died after allegedly receiving a Covid booster shot.
Αυτό θα τελειώσει όταν όλοι πούμε όχι !

Μπορείτε να βρείτε και τα δύο στη διεύθυνση https://nadinevilson.ca/?p=702.

Η ιστορία ενημερώθηκε για να αντικατοπτρίζει τα σχόλια της MLA, Nadine Wilson, και το αίτημα FOIP ελήφθη από τη Sask Alliance.

Διευκρίνιση: Η Sask Alliance έλαβε 122 σελίδες δεδομένων από το Υπουργείο Υγείας και όχι από το SHA. Η Randy Schiller έλαβε τα έγγραφα μέσω αιτήματος FOIP προς το Υπουργείο Υγείας και τα παρέδωσε στη Sask Alliance. Η Sask Alliance με τη σειρά της ανέλυσε και σχολίασε τα δεδομένα από έναν Καναδό γιατρό. Η Sask Alliance ζητά συγγνώμη για την εσφαλμένη των εγγράφων ως παραληφθέντων από τη Sask Health αντί του Υπουργείου Υγείας.

ΠΗΓΗ sasktoday.ca


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις