Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ν.Μεντβέντεφ: «Πολεμούμε KATA TOY Σατανά (Δύση) στην OYKPANIA – EXOYME τα όπλα να τους στείλουμε στην Κόλαση»

 Για πρώτη φορά η Μόσχα δίνει χαρακτηριστικά ιερού πολέμου στην ουκρανική σύγκρουση

Ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας και νυν Αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ

χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία ως «ιερή σύγκρουση με τον Σατανά» και τόνισε ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας» (έτσι αναφέρεται η Κόλαση στην Παλαιά Διαθήκη, όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατον, οι αμαρτωλοί).


Αυτή την στιγμή στην Ουκρανία διεξάγεται η μεγαλύτερη αντιπαράθεση Ρωσίας και ΗΠΑ μετά την Κρίση των πυραύλων της Κούβας, το 1962 και για άλλη μία φορά η Ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι ενός πυρηνικού πολέμου.

Ο Μεντβέντεφ, είπε ότι η Μόσχα πολεμάει στην Ουκρανία με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές» οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Δυτικούς, «που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση».

Σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας, ο Μεντβέντεφ είπε ότι στόχος της πατρίδας είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης, όποιο όνομα και αν χρησιμοποιεί αυτός–Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς (έτσι αποκαλείται ο Διάβολος στο ισλάμ)».

Τα όπλα του Σατανά, κατέληξε ο Μεντβέντεφ, είναι «περίτεχνα ψέματα. Και το δικό μας όπλο είναι η αλήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπόθεσή μας είναι δίκαιη. Αυτός είναι ο λόγος που θα νικήσουμε! Χαρούμενες Γιορτές!».

Είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος της Ρωσίας όπως  ο Ν.Μεντβέντεφ, δίνει χαρακτηριστικά ιερής σύγκρουσης, στον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Δύσης στην Ουκρανία.

Ο ιερός πόλεμος έχει μία βασική δομική αλήθεια. Είναι υπαρξιακός. Όποιος χάσει παύει να υπάρχει. Η δήλωση του είναι πολύ σοβαρή καθώς δείχνει ότι η Μόσχα αποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι το τέλος.

Ο Ν.Μεντβέντεφ, δεν μιλάει από μόνος του, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος καθημερινά συνομιλεί με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι σημερινές του δηλώσεις δείχνουν με ξεκάθαρο τρόπο ότι οι Ρώσοι θεωρούν τον εαυτό τους τον τελευταίο υπερασπιστή της Ορθοδοξίας και των παραδοσιακών χριστιανικών αξιών.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν καθότι στην Δύση και δυστυχώς και στην Ελλάδα οι χριστιανικές αξίες έχουν απεμποληθεί εδώ και δεκαετίες.

Για την ρωσική κοινωνία ο πόλεμος με την Δύση είναι όντως ο πόλεμος εναντίον του Σατανά, η αλλιώς εναντίον τον αντίχριστων δυνάμεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις