Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Η ακρίβεια οδηγεί τους Έλληνες σε απόγνωση, τα σούπερ Mάρκετ Bάζουν αντικλεπτικά και η κυβέρνηση «σφυρίζει» αδιάφορα

 
Είναι... φυσιολογικό για τους κυβερνώντες να μην μπορούν οι γονείς να ταΐσουν τα μωρά τους

Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη κι αυτό είναι πως έχει γίνει κυνική σε

ζητήματα που αφορούν την βιολογική επιβίωση χιλιάδων Ελλήνων με αποτέλεσμα το να μην μπορούν οι γονείς να θρέψουν τα παιδιά τους να την αφήνει «παγερά» αδιάφορη.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανυπολόγιστη κρίση ακρίβειας σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, στήνει «σόου» με κάμερες σε σούπερ μάρκετ ώστε να διαφημίσει το αποτυχημένο «καλάθι του φτωχού».

Η μεσαία ελληνική τάξη, η οποία δήθεν θα στήριζε η Ν.Δ., βλέπει τώρα το βιοτικό της επίπεδο να πέφτει ραγδαία.

Την ίδια στιγμή όμως τα σούπερ μάρκετ βάζουν αντικλεπτικά στις βρεφικές τροφές. «Το κάνει για να προστατεύσει την περιουσία της» διαμήνυσε ο υπουργός-influencer, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να προσυπογράφει.

Χαμογελαστός και κορδωτός, όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά το πρωινό του σόου σε κάποιο σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκε για να προμοτάρει το «καλάθι του φτωχού», απάντησε:

«Γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Είναι φυσιολογικό κάποιες αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους»!

Δηλαδή στο μυαλό των κυβερνώντων δεν πέρασε καν από το μυαλό, ότι το βρεφικό γάλα, είναι η κορωνίδα των προϊόντων διατροφής που θα αγοράσει ένας πατέρας και μία μάνα για τα παιδιά τους.

Δεν θα αγοράσουν τίποτε άλλο αν δεν μπορούν, οι ίδιοι θα προτιμήσουν να πεινάσον, αλλά δεν θα λείψει το βρεφικό γάλα από το μωρό τους.

Το ότι το σούπερ μάρκετ έβαλε αντικλεπτικά σε αυτό το προϊόν σημαίνει πως χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας δεν μπορούν πλέον να θρέψουν τα παιδιά τους.

Μέχρι σήμερα, τα αντικλεπτικά από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ έμπαιναν σε αλκοολούχα ποτά και ηλεκτρικές συσκευές.

Αξίζει να πούμε πως αντικλεπτικά τοποθετούν πλέον και σε άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως κονσέρβες με σαρδέλες!

EA6EAA36 9559 449D A48C E4173D152125

Το καλάθι του νοικοκυριού δεν ειναι παρά ένα πυροτέχνημα σε μια κοινωνία που φτωχοποιείται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Σε λίγο τα καταστήματα θα ανακοινώνουν καλάθι με προϊόντα χωρίς αντικλεπτικά…

Η συμπεριφορά της κυβέρνησης δείχνει πως θεωρούν φυσιολογική τη φτώχεια και την εξαθλίωση και τη μετατροπή της ζωής σε αγώνα επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις