Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Δολοφονία στην Άρτα – Ξυλοκόπησε Mέχρι θανάτου τον αδελφό του έπειτα από Kαβγά


 Υπόθεση δολοφονίας συγκλονίζει την Άρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 60χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 55χρονο αδελφό του, έπειτα από καβγά που είχαν στην αυλή του σπιτιού τους, στους Αγίους Αναργύρους, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο καβγάς φαίνεται πως ξέσπασε για ασήμαντη αφορμή. Ο 60χρονος άρχισε να χτυπά τον αδελφό του με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στον θάνατο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο δράστης φέρεται να ενημέρωσε τον γείτονά τους για την πράξη του και εκείνος από την πλευρά του τις αστυνομικές Αρχές. Ο 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της  Ασφάλειας Άρτας και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, τα δύο αδέλφια συγκατοικούσαν και φαίνεται ότι είχαν συχνά προστριβές και καβγάδες μεταξύ τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα στην αυλή του σπιτιού του, ο κατηγορούμενος κατάφερε χτυπήματα στον αδελφό του, με τον οποίο συνοικούσε, με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις