Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Mαρινάκης για παρακολουθήσεις: O πρωθυπουργός να κινήσει γη και ουρανό για να διαλευκάνει την υπόθεση - «πήρε το Mαστίγιό του» και απαντά στον Κ.Μητσοτάκη: «Είσαι υπόκοσμος»!

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο επιχειρηματίας μετά τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη

Απάντηση σε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων δίνει με δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης,

επισημαίνοντας ότι «επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο, δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις