Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Συγκλονίζει ο Γιάννης Mάρκου: «Ο άνθρωπος πρέπει να είναι Tρελός – Ήθελε να σκοτώσει και βρήκε Eμένα»

 


Συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, μιλώντας για την άγρια επίθεση που δέχθηκε έξω από καντίνα στην Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου.

«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με… Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει… Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…» δήλωσε ο Γιάννης Μάρκου, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Φανταζόσασταν ότι μπορεί αυτός ο μικρός διαπληκτισμός να φτάσει εκεί που έφτασε;

«Όχι βέβαια. Το να πεις σε κάποιον η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να την σεβαστείς και… Δηλαδή μια συμβουλή δίνεις σε κάποιον για να σεβαστεί το λάθος, ίσως, που θα μπορούσε να είχε κάνει. Οπότε τι κάνει; Ζητάει συγγνώμη και λέει “α! συγγνώμη δεν το κατάλαβα” και πάει πίσω».

Εσείς του το είπατε και επέστρεψε με μένος; Δηλαδή, εσείς του κάνατε αυτήν την παραίνεση, την υπόδειξη και αυτός επέστρεψε; Έφυγε και επέστρεψε ή εκείνη την ώρα, επιτόπου;

«Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε “έλα εδώ, έλα να σου πω, έλα εδώ να σου πω”, και λέω κάτι θα θέλει να μου πει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε δεξιόστροφα κιόλας, δηλαδή προσπαθούσε να με σκοτώσει, δεν υπήρχε, δηλαδή ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Δεν εξηγείται η συμπεριφορά αυτή, το μυαλό σου δεν μπορεί να πάει».


 


Είχε προηγηθεί κάτι νωρίτερα; Υπήρξε κάποια άλλη συνάντηση σας. Γιατί έχει ακουστεί και αυτό

«Όχι εγώ δεν τον θυμάμαι. Το έχω ακούσει και εγώ αυτό που λέτε αλλά δεν τον θυμάμαι να συνδιασκεδάζαμε κάπου αλλού, όπως ακούστηκε. Δεν τον θυμάμαι. Μα δεν προσέχω και όλον τον κόσμο που είναι σε ένα μαγαζί μέσα. Πού να ξέρω αν είχε προηγηθεί κάπου αλλού; Αλλά όπως και να είναι το θέμα, δεν δικαιολογείται η πράξη του. Δηλαδή και να μην “χωνεύεις” κάποιον, λέμε ρε παιδί μου ότι σου κάθισε στραβά μία φάτσα για κάποιον λόγο. Αλλά να θες να τον σκοτώσεις. Αυτό δεν έχει λογική. Είμαι άνθρωπος του σεβασμού. Θέλω να σέβεται ο ένας τον άλλον. Δεν μπορεί να υπάρχει 17 άτομα ουρά κι να πάει ένας μπροστά και να κάνει τον έξυπνο. Δεν γίνεται για την δικιά μου νοοτροπία. Πρέπει να σεβαστεί ότι υπάρχουν και άλλα άτομα και δεν είναι μόνος του. Αυτό. Αν το θεωρείτε ότι είναι λάθος. Αυτό το λάθος έχω. Ότι όταν πρόκειται για σειρά, θέλω να είμαστε στην σειρά. Όπως πρέπει να είμαστε».

Γιάννης Μάρκου: Η κατάσταση της υγείας του

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία. Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Kαι επειδή έχω διάφορα χειρουργεία, αναγκαστικά, ψυχολογικά πρέπει να είμαι καλά. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου και είπα “είμαι καλά”» δήλωσε ο Γιάννης Μάρκου για την υγεία του και πρόσθεσε: «Θα δείξει ο χρόνος, δηλαδή πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι, το οποίο είναι χάλια, να μπω αύριο χειρουργείο, να μου το καθαρίσουν, να μου το ξαναράψουν και να ξεπρηστεί, όσο είναι δυνατόν και να δούμε από μεθαύριο τι γίνεται…» πρόσθεσε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις