Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Mητσοτάκης για υποκλοπές: «Εξωθεσμικά κέντρα μας δείχνουν τα δόντια τους – Δεν μασάμε»


 O Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ αναφέρθηκε και στο φλέγον θέμα των υποκλοπών

Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στο κυβερνητικό εργο των τελευταίων ετών, αλλά σχολίασε και το θέμα των υποκλοπών κάνοντας λόγο για καλλιέργεια τοξικού κλίματος από την αντιπολίτευση.

«Η εισαγόμενη ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση, επιχειρούνται να γίνουν μοχλοί της κοινωνικής αναταραχής», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης εξαπολύοντας πυρά κατά της αντιπολίτευσης. «Αυτός ο δραστικός εκσυγχρονισμός του τόπου έχει ενοχλήσει πολλούς», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «τα κέντρα αυτά θα ήθελαν πολύ έναν πιεζόμενο πρωθυπουργό. Κάποιοι εξωθεσμικοί μας δείχνουν τα δόντια τους, αλλά εμείς οι Νεοδημοκράτες δε μασάμε!».

 


Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «σπέρνει διχασμό με λάσπη και απειλές. Απειλές που απευθύνονται και σε απλούς πολίτες», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης. «Το σύνθημα ή εμείς ή αυτοί ξαναζεί και απευθύνεται σε όλους», συνέχισε.

Ειδικότερα για την υπόθεση των υποκλοπών ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «γίνεται προσπάθεια να μπερδευτούν εσκεμμένα οι νόμιμες επισυνδέσεις με το παράνομο λογισμικό για να πείσουν ότι εγώ δεν είχα άλλη δουλειά από το να παρακολουθώ ποιούς; Τους υπουργούς μου, τις γυναίκες τους, τη γραμματέα μου, καλλιτέχνες; Ούτε καν τους πολιτικούς μου αντιπάλους; Για όλα αυτά επικαλούνται λίστες χωρίς καμία απόδειξη».


Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπου όπως είπε «ο ίδιος ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε ότι υπήρξε παράνομο λογισμικό στη χώρα και μάλιστα είχα υποψίες ότι παρακολουθούνταν και το δικό μου τηλέφωνο».

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι άλλαξε τον ποινικό κώδικα λίγο πριν φύγει από την κυβέρνηση το 2019 και με αυτόν τον τρόπο η ποινή για το αδίκημα της υποκλοπής μειώθηκε, και αναρωτήθηκε εάν αυτό έγινε για να διευκολύνει κάποιους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις