Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

NOIKIAZE διάδρομο για… διαμέρισμα – Ζητούσε 972 ευρώ ενοίκιο


 Ένας ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να μειώσει το ζητούμενο ενοίκιο για ένα διαμέρισμα «στούντιο» αφού σαστισμένοι οι ενδιαφερόμενοι συνειδητοποίησαν ότι το «επαίσχυντο» ακίνητο ήταν… «απλώς ο διάδρομος κάποιου».

Ο ιδιοκτήτης ζητούσε 850 λίρες Αγγλίας δηλαδή 972 ευρώ τον μήνα για το μονόκλινο δωμάτιο σε μια ημιανεξάρτητη κατοικία στο Κέιμπριτζ.

Το «στούντιο» πλάτους 5 ποδών και 7 ιντσών στην αγγελία φαίνεται ότι έχει το δικό του μπάνιο και κουζίνα, ωστόσο οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το σφιχτά γεμάτο δωμάτιο δεν προσφέρει στους ενοικιαστές ουσιαστικά χώρο.

Οι χρήστες του Reddit που είδαν την καταχώριση Zoopla του ιδιοκτήτη έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το μηνιαίο ενοίκιο του στούντιο ως «ντροπιαστικό» και «αηδιαστικό».

Η EPS Properties παραδέχτηκε επίσης ότι η εταιρεία έλαβε παράπονα σχετικά με την καταχώριση ακινήτων, αλλά απέκρουσε την κριτική δηλώνοντας «αν δεν τους ταιριάζει, δεν χρειάζεται να το νοικιάσουν».

Ωστόσο, ο Hasan Osman, συνεργάτης της εταιρείας, αποκάλυψε ότι έπεισε τον ιδιοκτήτη να ρίξει την τιμή του κατά 100 λίρες.

Η περιγραφή της καταχώρισης λέει: Έχουμε ένα μικρό μονόκλινο επιπλωμένο στούντιο διαθέσιμο για εξάμηνη ενοικίαση από τώρα. Το ακίνητο έχει δικό του μπάνιο, κουζίνα και μονό κρεβάτι. Περιλαμβάνονται όλοι οι λογαριασμοί, συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις