Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Oπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τις 3 καμπάνες μέσα σε 15 δευτερόλεπτα;


 Η οπτική ψευδαίσθηση της ημέρας έχει αέρα… Χριστουγέννων. Δημιουργήθηκε από τον Ούγγρο καλλιτέχνη και εικονογράφο Dudlof, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως Gergely Dudás. Σε αυτή την εικόνα, ζητεί από τους χρήστες να βρουν τρεις κρυμμένες καμπάνες στη χριστουγεννιάτικη σκηνή.

Η πρόκληση είναι μέτριας δυσκολίας. Πρέπει μέσα σε 15 δευτερόλεπτα να εντοπίσετε τα κρυμμένα κουδούνια ή καμπάνες.

Αυτοί που μπορούν να βρουν και τα τρία μέσα στο συντομότερο χρονικό όριο είναι οι νικητές της πρόκλησης και έχουν εξαιρετικές δεξιότητες παρατήρησης.

Από τις δοκιμές μας, διαπιστώσαμε ότι ένας μέσος χρήστης θα χρειαζόταν περίπου 15 έως 17 δευτερόλεπτα για να λύσει αυτήν την πρόκληση.

Βρήκατε τις τρεις κρυμμένες καμπάνες; Αν όχι, ακολουθεί η απάντηση.

Η απάντηση της οπτικής ψευδαίσθησης

 

Όσα πρέπει να ξέρετε για την οπτική ψευδαίσθηση

Υπάρχουν τρεις τύποι οπτικών ψευδαισθήσεων, οι κυριολεκτικές, οι φυσιολογικές και οι γνωστικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εξαιρετικές στο να ξεγελούν τον εγκέφαλό σας. Εκτός από τον παράγοντα ψυχαγωγία, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν σπουδαίους πόρους για επιστημονική έρευνα. Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν οπτικές ψευδαισθήσεις για να κατανοήσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν γίνει δημοφιλείς την τελευταία δεκαετία περίπου, και λόγω της διείσδυσης του Διαδικτύου σε ευρύτερα κοινά, η δημοτικότητα των οπτικών ψευδαισθήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι επίσης εξαιρετικές για τη βελτίωση των δεξιοτήτων παρατήρησής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις