Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Επιστήμονες προειδοποιούν ότι o Μπιλ Γκέιτς κάνει πειράματα με μεταλλαγμένα στελέχη COVID που μπορούν να οδηγήσουν σε νέα θανατηφόρα πανδημία!

 


«Αυτό είναι παράνοια, όσον αφορά τον πλεονασμό όσο και τη σπατάλη», προειδοποίησε ο Δρ Richard Ebright.

Υποστήριξε ότι μια τέτοια έρευνα παρουσιάζει «κίνδυνο πυροδότησης ενός νέου πανδημικού κύματος μετά από τυχαία ή εσκεμμένη απελευθέρωση των ιών που δημιουργούνται από το εργαστήριο».

Ως χαζαροεβραίος, είναι παρανοϊκός… ψυχοπαθής… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…

Απέτυχαν να τρομοκρατήσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα με τα εμβόλια του θανάτου και ετοιμάζουν άλλους ιούς… πιο επικίνδυνους για να καταφέρουν την εξολόθρευσή τους…

Θα τα καταφέρουν;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτός ο ρόλος πολλών  καθηγητών πανεπιστημίων … η πλειοψηφία είναι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…

Ένας κορυφαίος μοριακός βιολόγος εξέθεσε πρόσφατα ανώτερους ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από τον Gates για τη δημιουργία μεταλλαγμένων στελεχών του COVID-19 σε μυστικά πειράματα κατα τη διάρκεια του έτους.

Ο Δρ Richard Ebright, καθηγητής χημείας και χημικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers  και διευθυντής εργαστηρίου του  Ινστιτούτου Μικροβιολογίας Waksman , επέκρινε την έρευνα του Imperial College που χρηματοδοτεί ο Bill Gates, χρηματοδοτεί πειράματα για νέο θανατηφόρο κορωνοιό.

«Αυτό είναι παράνοια, όσον αφορά τον πλεονασμό όσο και τη σπατάλη», προειδοποίησε ο Δρ Richard Ebright. Υποστήριξε ότι μια τέτοια έρευνα παρουσιάζει «κίνδυνο πυροδότησης ενός νέου πανδημικού κύματος μετά από τυχαία ή εσκεμμένη απελευθέρωση των ιών που δημιουργούνται από το εργαστήριο».

Το Naturalnews αναφέρει: Ο Έμπραιτ, ο οποίος απέκτησε το διδακτορικό του. στη Μικροβιολογία και τη Μοριακή Γενετική από  το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ , επεσήμανε ότι αυτή η έρευνα δεν θα ωφελούσε κανέναν και τίποτα, καθώς δεν υπάρχουν «προβλεπόμενες πρακτικές εφαρμογές» και η μελέτη φέρνει μεγαλύτερο κίνδυνο παρά κέρδος, αν υπάρχει.

Η δοκιμή, στην οποία συμμετείχαν 20 ερευνητές και ένα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της βρετανικής κυβέρνησης, χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τους φορολογούμενους. 

Στη μελέτη που διεξήχθη σε ένα εργαστήριο επιπέδου βιοασφάλειας 3, «μόλυναν χάμστερ με δύο υβρίδια χίμαιρας COVID», συνδυάζοντας πτυχές του αρχικού  στελέχους του κορωνοϊού με μέρη των παραλλαγών όμικρον και δέλτα .

Σύμφωνα με την περίληψη της μελέτης προεκτύπωσης, το πείραμα έθεσε «την ανησυχητική πιθανότητα ότι οι μελλοντικές παραλλαγές» του COVID-19 θα μπορούσαν να έχουν πιο σοβαρά αποτελέσματα από εκείνα που «εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της μόλυνσης από το όμικρον».

Ο Έμπραιτ ήταν κατηγορηματικός ότι η έρευνα είναι επικίνδυνη, παρά το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του πανεπιστημίου ισχυρίστηκε ότι η διαδικασία ήταν ασφαλής και τηρούσε τους κατάλληλους κανονισμούς.

«Εάν ο κόσμος επιθυμεί να αποφύγει νέα πανδημικά κύματα και πανδημίες που προκαλούνται από εργαστηριακά ενισχυμένα δυνητικά πανδημικά παθογόνα, τότε είναι επειγόντως απαραίτητο να σταματήσει η παράλογη έρευνα υψηλού κινδύνου και χαμηλού οφέλους και να εφαρμοστεί αποτελεσματική εθνική εποπτεία , με τη ισχύ του νόμου, σε μια τέτοια έρευνα», είπε ο Έμπραιτ.

Ο καθηγητής Shmuel Shapira, πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας της ισραηλινής κυβέρνησης, συμφώνησε με τον Ebright και ζήτησε την οριστική διακοπή της έρευνας όπως αυτή της Imperial, προσθέτοντας ότι αυτό είναι σαν να «παίζεις με τη φωτιά» λόγω του κινδύνου διαρροής στο εργαστήριο.

 

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις