Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ο Κ.Μπακογιάννης αποκάλεσε τον Κ.Μητσοτάκη μεγάλο «Πατισάχ» και «Σουλτάνο» (βίντεο)


 O Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης χθες κατά την ομιλία του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τον θείο του και πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη «σουλτάνο» και «πατισάχ»(ο τίτλος του ηγεμόνα στην Περσική και Οθωμανική Αυτοκρατορία)!

Είχε μάλιστα πει νωρίτερα πως ο μεγαλύτερος τζαμπατζής στον Δήμο Αθηναίων και στην Ελλάδα είναι το κράτος, μόνο που το κράτος είναι ο θείος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά μέσα στην οικογένεια μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις στην δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών όπου κατά την λίστα Βαξεβάνη, μέσα στις παρακολουθήσεις προσώπων βρίσκονταν και οι Κ.Μπακογιάννης, Ντόρα Μπακογιάννη και Αλεξία Μπακογιάννη, δηλαδή οι άμεσοι συγγενείς του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα είπε: «Ξέρετε ποιος είναι ο μεγαλύτερος τζαμπατζής σήμερα στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος τζαμπατζής στον Δήμο αθηναίων;

Το ίδιο το κράτος, κάθε τόσο προστρέχουμε στο κράτος «πατερούλη» με το χέρι απλωμένο, και λέμε ω μεγάλε Σουλτάνε ω μεγάλε Πατισάχ, δώσε σε παρακαλώ και σε εμάς.

Και γίνεται ένα αλισβερίσι, το ίδιο αλισβερίσι που ζήσαμε και σήμερα, στο συνέδριό μας (στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι υπουργοί Στέλιος Πέτσας και Μάκης Βορίδης).

Όμως κυρίες και κύριοι, συνάδελφοι, επειδή γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, αρνούμαστε να είμαστε υπό κηδεμονία, δεν πάει άλλο και δεν πάει άλλο όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους ανθρώπους τους οποίους υπηρετούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις