Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Πεθαίνοντας στο δάσος: Ρώσοι καταδρομείς εκτέλεσαν επιχείρηση πίσω από τις oυκρανικές γραμμές και εξoλόθρευσαν συγκρότημα Πολωνών μισθοφόρων - Επιχείρηση - αστραπή με χρήση θωρακισμένων οχημάτων Tigr

 


Μονάδα Ρώσων καταδρομέων εντόπισε, προσέγγισε και εξολόθρευσε ολόκληρο συγκρότημα Πολωνών μισθοφόρων στην περιοχή του Ντονμπάς.

Το σημαντικότερο και που δείχνει το επίπεδο εκπαίδευσης των Ρώσων καταδρομέων είναι ότι η μάχη έγινε μέσα σε δασική περιοχή με τους Ρώσους να πλησιάζουν αθέατοι στα 30-50 μέτρα από την Πολωνική μονάδα πριν ανοίξουν πυρ.

Με το που έγινε η προσέγγιση ξεκίνησαν μαζικά πυρά από κάθε ατομικό όπλο, σε συνδυασμό με εκτοξεύσεις χειροβομβίδων και βομβίδων.

Για το που βρίσκονταν οι Πολωνοί μισθοφόροι το σημαντικότερο είναι ότι είχε αποκαλυφθεί από μονάδα συλλογής πληροφοριών κάτι που δείχνει για ακόμα μία φορά ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν άριστη γνώση για τις κινήσεις ειδικά των ξένων μισθοφορικών σωμάτων.

¨ετσι με βάση τις πληροφορίες έγινε χρήση εναέριου drone που αφού επιβεβαίωσε την θέση τους οδήγησε σε απόφαση χτυπήματος από δύο πλευρές κάτι που οδήγησε στην εξολόθρευση τους.

Τα οχήματα των Πολωνών που ήταν καμουφλαρισμένα εξολοθρεύθηκαν με α/τ σύστημα FAGOT (διαθέτει και ο ΕΣ).

Οι Πολωνοί σαστισμένοι προσπαθήσανε να διαφύγουν με τα πόδια μέσα στο δάσος αλλά τους περίμενε η άλλη ρωσική ομάδα και έτσι τους έθεσε σε διασταυρούμενα πυρά.

Να σημειωθεί ότι η εκτέλεση της αποστολής έγινε μέσα στις ουκρανικές γραμμές και οι Ρώσοι με το που ολοκλήρωσαν την αποστολή τους διέφυγαν με θωρακισμένα Tigr πίσω στις φίλιες γραμμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις