Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πως ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ, κυβερνά τις ΗΠΑ και όλον τον κόσμο! “«The Origins of America’s Secret Police»

 


Αυτό το ταξίδι θα σας μεταφέρει στην καρδιά των αρχαίων αποκρυφιστικών κοινωνιών που διαχειρίζονταν πολέμους, οικονομικές και πολιτιστικές πολιτικές πριν από δύο χιλιετίες.

Θα μάθετε για την υποκείμενη μεθοδολογία χειραγώγησης που χρησιμοποιήθηκε για να παρακινήσει ανόητους βασιλιάδες και στρατηγούς σε αυτοκαταστροφή κατά τη διάρκεια των ημερών της Περσικής Αυτοκρατορίας που συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν πως ο κόσμος μας κυβερνάται εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια, από “πρόσωπα” του παρασκηνίου που κατέχουν μια “κρυφή γνώση”, που μόνο ΚΑΚΟ προκαλεί στην ανθρωπότητα.

Αυτό το ντοκιμαντέρ, προσπαθεί να αναλύσει πρόσωπα και γεγονότα που χάνονται στο μακραίωνο παρελθόν.

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, μπορούν να δουν το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ στο you tube (εδώ), ενεργοποιώντας τους υπότιτλους.

Μην το χάσετε, γιατί θα ερμηνεύσετε πολλά γεγονότα και θα αντιληφθείτε πως ότι κακό συντελείται, έχει ρίζες στην αρχαία εποχή… ακόμα και στην Ελληνική… 

Παρακαλώ διαδώστε το…

Καλλιόπη Σουφλή

Με

Matthew JL Ehret

Τα ηγετικά μέλη μυστικών εταιρειών που διαχειρίζονται πολλούς από τους μοχλούς επιρροής σε όλη την ιστορία διαθέτουν γνήσια «γνώση που είναι γνωστή μόνο στις εσωτερικές ελίτ»… ή παίζει κάτι άλλο;

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ Canadian Patriot Review, παραγωγής Jason Dahl, με αφήγηση του Matt Ehret και βασισμένο στο έργο της Cynthia Chung, θα μυηθείτε στην αρχαία προέλευση των αποκρυφιστικών κοινωνιών που διείσδυσαν στην καρδιά των υπηρεσιών πληροφοριών της Αμερικής μετά τη δολοφονία του William McKinley, το 1901.

Αυτό το ταξίδι θα σας μεταφέρει στην καρδιά των αρχαίων αποκρυφιστικών κοινωνιών που διαχειρίζονταν πολέμους, οικονομικές και πολιτιστικές πολιτικές πριν από δύο χιλιετίες.

Θα μάθετε για την υποκείμενη μεθοδολογία χειραγώγησης που χρησιμοποιήθηκε για να παρακινήσει ανόητους βασιλιάδες και στρατηγούς σε αυτοκαταστροφή κατά τη διάρκεια των ημερών της Περσικής Αυτοκρατορίας που συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα.

Με αυτήν την επισκόπηση, θα εισαγάγετε:

1) τις βρετανικές ρίζες της Σκωτσέζικης Τελετουργίας του Τεκτονισμού που ιδρύθηκε το 1801 από Βρετανούς μεγάλους στρατηγούς στη Νότια Καρολίνα,

2) μια φιγούρα με το όνομα Albert Pike που ηγήθηκε στη μεγαλύτερη επέκταση αυτού του ξένου οργανισμού εντός της ΗΠΑ μετά τη νίκη του Λίνκολν το 1865 και

3) την «έδρα της κυβέρνησης» την οποία διαχειρίστηκε ο διευθυντής του FBI 33ου βαθμού J. Edgar Hoover στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια οκτώ προεδριών.

Αυτή η σκοτεινή ιστορία έρχεται σε αντίθεση με τις θαρραλέες προσπάθειες ανδρών που αφιέρωσαν τη ζωή τους αντιστεκόμενοι στην ανάπτυξη αυτής της απόκρυφης υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου Franklin Roosevelt, του γερουσιαστή Thomas J Walsh, του Congressman Hale Boggs, του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Ορλεάνης Jim Garrison, του Martin Luther King Jr, του Bobby Kennedy και του αδελφού του John F Kennedy.

Αυτό το ντοκιμαντέρ βασίστηκε στο δοκίμιο «The Origins of America’s Secret Police» της Cynthia Chung, το νέο βιβλίο της οποίας για την ανάπτυξη του φασισμού του 20ου αιώνα μπορείτε να το αγοράσετε  εδώ.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ταινία στο Rumble, στο Youtube, στο Bitchute και μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε παντού

Ή δείτε στο Bitchute  εδώ  ή στο Youtube  εδώ

ΠΗΓΗCanadian Patriot Review

 

Ο Matthew Ehret είναι Ανώτερος Συνεργάτης στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας και Αρχισυντάκτης του Canadian Patriot Review , ειδικός του BRI σε θέματα τακτικής ομιλίας και έχει συγγράψει 3 τόμους της σειράς βιβλίων «Untold History of Canada» . Το 2019 ίδρυσε το Rising Tide Foundation με έδρα το Μόντρεαλ και μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση matt.ehret@tutamail.com

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις