Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Επιτροπή Βουλής: «Άφαντοι» οι πωλητές του Predator Φ.Μπίντζιος και Γ.Λαβράνος – Eξαφανισμένος ο Ισραηλινός T.Dilian

 Αρνήθηκαν να προσέλθουν - Θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης;

Την «κοπάνησαν» από την Ελλάδα οι αντιπρόσωποι του λογισμικού υποκλοπών Predator Φέλιξ  Μπίντζιος και Γιάννης Λαβράνος ενώ ο Ισραηλινός ιδιοκτήτης

του T.Dilian δεν έδωσε καν «σημεία ζωής» παρότι αναζητήθηκε σε Τελ Αβίβ και Κύπρο ώστε να καταθέσουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Οι επιχειρηματίες Φέλιξ Μπίτζιος και Γιάννης Λαβράνος ενημέρωσαν ότι ο πρώτος διαμένει στο Μιλάνο και ο δεύτερος στο Λονδίνο και κωλύονται να προσέλθουν στην Επιτροπή και πως δεν θεωρούν πως πρέπει να εξετασθούν και ότι θα στείλουν υπόμνημα και ο Ισραηλινός είναι απλά εξαφανισμένος.

Βέβαια ανακύπτουν τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης από το γεγονός ότι αφέθηκαν να διαφύγουν όταν πριν από τέσσερις μήνες «έσκασε» στο σκάνδαλο των υποκλοπών σε μια εξέλιξη ανάλογη με αυτή που είχε συμβεί με το σκάνδαλο της SIEMENS.

Αντίθετα παρών ήταν και κατέθεσε ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού και ανιψιός του, Γρηγόρης Δημητριάδης όπου ερωτώμενος σχετικά με τις «νόμιμες επισυνδέσεις» «έδειξε» προς την πλευρά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις