Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Xλευασμός της λογικής από ΥΠΕΣ Μ.Βορίδη για υποκλοπές: «Απαγορεύεται η χρήση όχι και η εμπορία του Predator»!

 


Και γιατί να το αγοράσει κάποιος αν δεν το χρησιμοποιεί; - Ως «νέος Σημίτης» ανέκραξε: «Όποιος έχει στοιχεία να πάει στην Δικαιοσύνη»!

Σε μια εξώφθαλμη κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο υποκλοπών, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η εμπορία τέτοιων λογισμικών δεν είναι απαγορευμένη. Εκείνο το οποίο απαγορεύεται είναι η χρήση αυτών των λογισμικών. Να υπάρξει ρητή απαγόρευση όχι του παράνομου λογισμικού. Αλλά του λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διενέργεια τέτοιων παράνομων πράξεων»!

Και συνέχισε λέγοντας και άλλα απίθανα: «Θα λύσει το θέμα της εμπορίας αυτού του λογισμικού στην Ελλάδα. Αν η παρακολούθηση γίνεται από μια άλλη χώρα, προφανώς αυτό δεν λύνεται». Δηλαδή, το Predator λειτουργούσε από το εξωτερό;

«Για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, όποιος έχει στοιχεία, θεωρώ ότι έχει ένα ηθικό καθήκον να τα προσκομίσει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διερευνηθούν», τόνισε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως: «Ο κατηγορών να προσκομίσει στοιχεία για να κλείσει το θέμα».

Όπως ο Κ.Σημίτης απαντούσε για τα σκάνδαλα διαφθοράς της θητείας του στις αποκαλύψεις της εποχής: «Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον Εισαγγελέα»!

Και μετά μπήκαν όλοι οι κορυφαίοι της κυβέρνησής του φυλακή: Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Ανθόπουλος, Μαντέλης κλπ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις