Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Λιζ Τρας: Η πρώην πρωθυπουργός Zήτησε δανεικά για να φάει σε εστιατόριο - Το «τρολάρισμα» από τους θαμώνες

 


Ρεζίλι έγινε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας, όταν βγήκε για φαγητό, αλλά δεν είχε χρήματα να πληρώσει.

Η Τρας δεν κράτησε την ψυχραιμία της και τα πράγματα χειροτέρεψαν. Επεμεινε ξανά και ξανά, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της. Τα βλέμματα των θαμώνων του εστιατορίου, όπως ήταν λογικό καρφώθηκαν στο τραπέζι της πρώην πρωθυπουργού. και τότε επενέβη η φίλη της για να σώσει την κατάσταση.

Έδωσε εκείνη την κάρτα της και ο λογαριασμός πληρώθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Λις Τρας ήταν μαζί με μια φίλη της στο εστιατόριο BRIX LDN του Λονδίνου. Πάντα κατά το δημοσίευμα η Τρας αναγκάστηκε να ζητήσει την επέμβαση της φίλης της.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι άλλοι πελάτες σχολίαζαν ελεύθερα. Τόσο ελεύθερα, που η Τρας κοκκίνισε και όταν πληρώθηκε ο λογαριασμός στο εστιατόριο, η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας έσπευσε να εξαφανιστεί.

Το «τρολάρισμα» από τους θαμώνες

Οι θαμώνες προφανώς το διασκέδαζαν. «Τής έκοψαν τον μισθό της πρωθυπουργού» , είπε ένας και δεν το είπε τυχαία γιατί αυτό ( ο μισθός της Τρας) είναι ένα θέμα που συζητιέται έντονα στη Βρετανία λόγω της εξαιρετικά σύντομης θητείας της Λιζ Τρας, ως πρωθυπουργού.

Το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Sun» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το εστιατόριο είχε πολύ κόσμο και η Λιζ Τρας γευμάτιζε με μια φίλη της. Όταν ο σερβιτόρος έφερε το μηχάνημα για να πληρώσει τον λογαριασμό, η κάρτα της απορρίφθηκε. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είχε εκνευριστεί και προσπάθησε ξανά. Η φίλη της μπήκε στη μέση για να εξοφλήσει τον λογαριασμό». Και η εφημερίδα συμπληρώνει ότι «κάποιοι έκαναν αστεία για το ότι προφανώς δεν παίρνει πια τον μισθό του πρωθυπουργού».

Εξίσου προφανές είναι ότι η Τρας δεν συμμερίστηκε καθόλου τα αστεία των άλλων θαμώνων, αφού είχε βρεθεί σε μια εξαιρετικά αμήχανη στιγμή.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο λογαριασμός της είχε… κάτω από 20 λίρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις