Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Φρίκη στην Κόρινθο: 14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από 5 ανήλικους συμμαθητές της! Συνελήφθησαν οι μαθητές ηλικίας 13 έως 16 ετών όπως και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας


 Για απόπειρα βιασμού συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, μετά από σοβαρή καταγγελία της μητέρας 14χρονης συμμαθήτριάς τους, στην Κόρινθο.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (14/12) η μητέρα της 14χρονης κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας οι πέντε συμμαθητές της τη θώπευσαν στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Κορίνθου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.

Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους

Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους πέντε μαθητές, ενώ προχώρησε και στη σύλληψη των γονιών τους την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για δύο 15χρονους, έναν 16χρονο Ρομά, έναν 13χρονο και έναν 14χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίοι και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε και για τους γονείς τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις