Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ: Γυναίκα 28 ετών πέφτει ξαφνικά νεκρή στο γυμναστήριο – Σοκάρει το βίντεο από κάμερες ασφαλείας - Πιστεύεται ότι η καρδιά της ήταν εκείνη που την πρόδωσε


 Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις σοκαριστικές τελευταίες στιγμές μιας 28χρονης να πέφτει ξαφνικά νεκρή την ώρα που γυμνάζεται σε γυμναστήριο στο Εκουαδόρ. Η γυναίκα – η οποία ταυτοποιήθηκε ως η Betsy Dayana Jaramillo Ramírez – πιστεύεται πως υπέστη καρδιακή προσβολή στο γυμναστήριο Zona Muscular στη Santa Rosa, στις 29 Νοεμβρίου.

Η Ramírez καταγράφηκε να κάνει τη γυμναστική της όταν ξαφνικά σταμάτησε και έπεσε στο κάτω με το πρόσωπο στο πάτωμα. Άνθρωποι που βρίσκονταν στον χώρο μαζί της έτρεξαν να τη βοηθήσουν, περιμένοντας να φτάσει το ασθενοφόρο.


Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Santa Teresita Hospital, όπου όμως δεν έδειχνε σημάδια ζωής όταν έφτασε. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της κατά την άφιξή της, όπως μεταδίδει η New York Post.

Η αστυνομία και οι γιατροί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την επίσημη αιτία θανάτου, πιστεύεται ωστόσο ότι η καρδιά της ήταν εκείνη που την πρόδωσε, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μέλη της οικογένειάς της είπαν ότι η νεαρή γυναίκα πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο όπου κατέρρευσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις