Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

BINTEO NTOKOYMENTO από την συμμορία των ανήλικων βιαστών με μαχαίρια, ναρκωτικά και να κάνουν «ακροβατικά» εν ώρα μαθήματος!


 Νέα βίντεο εμφανίζονται από την δράση της συμμορίας των ανήλικων που κατηγορούνται για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, στα οποία απεικονίζονται να χειρίζονται μαχαίρια, να καπνίζουν χασίς και να κάνουν «ακροβατικά» στην τάξη εν ώρα μαθήματος παρουσία καθηγήτριας!


Συγκεκριμένα:

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, φαίνεται ένας από τους ανήλικους να χειρίζεται με άνεση μια φαλτσέτα, μέσα στο σπίτι μάλιστα, που βασάνιζαν τον 15χρονο μαθητή


Σε άλλο βίντεο ένας από τους ανήλικους της συμμορίας κάνει χρήση ναρκωτικών ανεβάζοντας τις σχετικές εικόνες σε γνωστή πλατφόρμα στο διαδίκτυο.

Τέλος σε τρίτο βίντεο, φαίνονται μέλη της συμμορίας να κάνουν ακροβατικά μέσα στην σχολική αίθουσα την ώρα που η καθηγήτρια παραδίδει μάθημα, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.


Τι προκύπτει από αυτά τα βίντεο; Τεράστιες οι ευθύνες και του υπουργείου Παιδείας που έχει επιτρέψει τα σχολεία να μετατραπούν σε εκκολαπτήρια εγκληματικότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε σχολείο. Συμβαίνει πλέον επί μονίμου βάσεως παντού.

Οι κυβερνήσεις και όχι μόνο οι τωρινοί έχουν τεράστια ευθύνη για το σημερινό χάλι και την ανηθικοποίηση της νεολαίας.


Επίσης πρέπει να παρατηρηθεί και η σύνδεση όλων αυτών που συμβαίνουν με την τραπ μουσική και τους ανήθικους στίχοους που τραγουδάνε πλέον όλα τα ανήλικα παιδιά.

Η «μπάλα» έχει χαθεί. Ας το πάρουν όλοι χαμπάρι.

Όλα αυτή, τη στιγμή που ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων αναμένεται να οδηγηθεί ο τελευταίος από τους οχτώ κατηγορούμενους για τους βιασμούς του 15χρονου μαθητή από το Ίλιον την ώρα που η απολογία του 15χρονου Βούλγαρου δίνει νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Ο ανήλικος, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι είχε ρόλο θεατή στην υπόθεση και ζήτησε συγγνώμη για το ότι-όπως είπε- δεν προστάτεψε το θύμα.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια, συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα του καταλογίζει το θύμα.

«Εκείνος είχε την ιδέα και όλα τα έκανε εκείνος. Τον έχω δει να μου το κάνει άλλη μία φορά» κατέθεσε το 15χρονο θύμα.

«Δεν έχω σχέση με τον βιασμό»

Ο ανήλικος, που πλέον βρίσκεται στις φυλακές, υποστηρίζει ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες διατηρούσε επαφές με το θύμα.

«Είχα σχέσεις μαζί του, μίλαγα μαζί του μέχρι και την Τετάρτη 21 του μήνα. Όταν είχε ξεκόψει από όλους μαζί μου μίλαγε, έλεγε τα προβλήματα του. Συζητάγαμε πολλά αγορίστικα και άλλα πράγματα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Το θύμα του ομαδικού βιασμού ωστόσο ανέφερε στην κατάθεση του πως ο συνομήλικος του ήταν εκείνος που κάθε φορά τον ξεγελούσε.

«Με τους υπόλοιπους που δεν πηγαίναμε μαζί σχολείο, έπαψα να τους μιλάω. Με τον (…) όμως, που ήμασταν στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο, μιλάγαμε και μου ορκίστηκε, όταν ξέκοψα από την παρέα, να ξαναγυρίσω, γιατί δεν θα το ξανακάνουν και ότι έκανα βλακεία που έφυγα.

Επέμενε δηλαδή ότι δεν θα το ξανακάνουν και ότι με ήθελαν πίσω. Ήταν κάτι που μου το είχε ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά δεν το τήρησε» είπε το θύμα.

Ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας πάντως υποστήριξε ότι ουδεμία σχέση έχει με τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη ο συμμαθητής του.

«Ουδεμία σχέση έχω με τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη ο… με τον οποίο συνεχίζω να έχω φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Οφείλω όμως μια τεράστια συγγνώμη σ’ αυτόν και την οικογένειά του, γιατί όφειλα να προστατέψω τον… από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το πρώτο περιστατικό» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 15χρονος κατηγορούμενος.

«Το περιστατικό ήταν άγριο. Η ανακρίτρια είπε με τι καρδιά το κάνατε αυτό στο παιδί. Νομίζω ότι η προσωρινή κράτηση είναι ένας παραδειγματισμός διότι και η παθητική στάση έχει τις ευθύνες της» δήλωσε ο δικηγόρος του 15χρονου κατηγορούμενου, Εμμανουήλ Διαμαντάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις