Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Γκλέτσος: Με την καμία δεν θα λένε τον εγγονό μου Αποστόλη – Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα

 
Στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς και στο όνομα που θα ήθελε να πάρει το εγγόνι του, αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» και μίλησε για την ζωή και την καλλιτεχνική του πορεία.

Ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να γίνει παππούς, αλλά ξεκαθάρισε πως με τίποτα δεν θα ήθελε το εγγόνι του να ονομαστεί Αποστόλης. Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές ήταν χαρακτηριστική.

«Θέλω να γίνω παππούς. Ο Θεός δεν μου έδωσε αγόρι, που ήθελα. Ήθελα αγόρι να το προπονήσω λίγο, αλλά μπορεί να μου δώσει εγγονάκι αγοράκι για να ασχοληθώ μαζί του. Να κάνουμε σπορ, να παίξουμε μπασκετάκι. Αν προλάβω», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αναφορικά με το αν θα πάρει το όνομά του ο εγγονός του, ξεκαθάρισε: «Όχι ρε, όχι βέβαια, από που κι ως που; Με την καμία δεν θα τον λένε Αποστόλη. Ούτε καν. Και να μου το προτείνουν, θα ντραπώ τόσο πολύ, που είναι αιτία να τσακωθούμε. Αυτό είναι ντροπή, δεν θα δεχτώ, είναι ξεφτίλα».

Εξήγησε στη συνέχεια ότι «το παιδί θα έχει πατέρα και παππού από τον πατέρα του και να βγάλουν το όνομά του… Θα μου άρεσε εμένα να είχα ένα γιο και να μου πει θα τον βγάλω Βαγγέλη; Θα είχα πεθάνει. Όχι τέτοια πράγματα» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος και οι παρουσιαστές ξέσπασαν αρχικά σε γέλια με την αντίδρασή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις