Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

"BOMBA" Εμείς φτιάξαμε τον ιό COVID-19. Bιβλίο-σοκ από συνεργάτη του εργαστηρίου της Wuhan - Tι αποκαλύπτει στο βιβλίο του το δεξί χέρι της Peter Daszak της EcoHealth Alliance

 Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022. Τα στόματα ανοίγουν όλο και πιο διάπλατα.

Εlon Musk εξαγοράζοντας το Twitter από την Vanguard έδωσε το σύνθημα για τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον κόσμο.

 Βy The Wrong Man

Ένας επιστήμονας που εργαζόταν σε ένα αμφιλεγόμενο ερευνητικό εργαστήριο στην Κίνα ισχυρίστηκε ότι ο COVID ήταν ένας τεχνητός ιός που διέρρευσε ηθελημένα ή από ατύχημα από την εγκατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun του Σαββάτου.

Ο Andrew Huff, ο οποίος εργαζόταν για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα τη Νέα Υόρκη που μελέτησε ιούς, είπε ότι ο COVID διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan στην Κίνα πριν από δύο και πλέον χρόνια και κατηγόρησε τις αρχές για τη «μεγαλύτερη αποτυχία των Υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου», σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun του Σαββάτου.

Το εργαστήριο βρέθηκε στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων σχετικά με την προέλευση του COVID, με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Κίνας και το προσωπικό του εργαστηρίου να αρνούνται ότι ο ιός διέρρευσε από την εγκατάσταση.

Ο Huff, ο οποίος είναι επιδημιολόγος έγραψε μάλιστα και βιβλίο με τίτλο «Η αλήθεια για τη Wuhan» στο οποίο υποστηρίζει ότι η πανδημία ήταν το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης των κορωνοϊών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Κίνα.

Είπε ότι τα πειράματα κέρδους της λειτουργίας της Κίνας πραγματοποιήθηκαν με χαλαρή ασφάλεια, η οποία οδήγησε σε διαρροή στο εργαστήριο της Wuhan

«Τα κινέζικα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τελικά τη διαρροή εργαστηρίου στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan», αναφέρει στο βιβλίο του, το οποίο δημοσιεύτηκε αποκλειστικά στην εφημερίδα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι ο ιός διέρρευσε από το εργαστήριο.

Ο Huff είναι πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance (μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με έδρα τη Νέα Υόρκη που μελετά μολυσματικές ασθένειες) ο επικεφαλής της οποίας Peter Daszak πρωταγωνίστησε στην όλη υπόθεση της κατασκευής των gain of function ιών.

Peter Daszak, president of EcoHealth Alliance, posing for a portrait in his office in Manhattan, New York on November 8, 2021.

 

Η ομάδα Daszak μελετούσε διαφορετικούς κοροναϊούς σε νυχτερίδες για περισσότερο από μια δεκαετία με χρηματοδότηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και είχε σφυρηλατήσει στενούς δεσμούς με το εργαστήριο της Wuhan το οποίο μάλιστα είχαν επισκεφθεί το 2015 ο τότε πρόεδρος Obama συνοδευόμενος από τον Fauci.

  

Ο Huff, ο οποίος εργάστηκε στην EcoHealth Alliance από το 2014 έως το 2016, είπε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός βοήθησε το εργαστήριο της Wuhan να συγκεντρώσει τις «καλύτερες υπάρχουσες μεθόδους για να κατασκευάσει κοροναϊούς νυχτερίδων για να επιτεθεί σε άλλα είδη» για πολλά χρόνια.

«Η Κίνα γνώριζε από την πρώτη μέρα ότι επρόκειτο για έναν ιό-προιόν γενετικής μηχανικής», έγραψε ο Huff. «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης βιοτεχνολογίας στους Κινέζους.

«Ήμουν τρομοκρατημένος με αυτό που είδα», είπε ο βετεράνος του στρατού από το Μίσιγκαν στη Sun. «Τους παραδώσαμε απλώς τεχνολογία βιοόπλων».

Εντελώς “συμπτωματικά” ο Obama από το 2014 προανήγγειλε την πανδημία και εντελώς συμπτωματικά ο Bill Gates το 2015 σε ομιλία του στο TEDx ανέβηκε στη σκηνή κουβαλώντας ένα βαρέλι λέγοντας πως εδώ δεν κρύβονται πυρηνικά αλλά ο ιός της πανδημίας. Οι εμπνευστές του πανδημικού project δεν έκρυψαν ποτέ τα σχέδιά τους.

Οπως οι πολλές συμπτώσεις δείχνουν ο ιός εκσφενδονίστηκε εναντίον της ανθρωπότητας στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Διαβάστε ΕΔΩ πως στήθηκε όλο αυτό>

Virologists work in the P4 lab of the Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China.
A picture of the cover of a book written by Dr. Andrew Huff.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις