Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

BOMBA - Και ο Μαργαρίτης Σχοινάς THΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έκανε… (OMOIEΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ) «περίεργες» δηλώσεις για το Κατάρ: «Κάνει τομές σε πράγματα που είναι αδιανόητα για χώρες της περιοχής»! [video]


 «Το Κατάρ έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει αναμορφώσει την εργατική του νομοθεσία, έχει σαφέστατα κάνει τομές σε πράγματα που είναι αδιανόητα για χώρες της περιοχής».

Τα παραπάνω είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο Γίωργος Τσίπρας σχολιάζοντας το βίντεο γράφει:

«Πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα» το Κατάρ με τους 6 χιλιάδες νεκρούς εργάτες. Πανομοιότυπες τοποθετήσεις Εύας Καϊλή και Μαργαρίτη Σχοινά. Μπα, σύμπτωση θα είναι…»

Ο Σχοινάς έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Σήμερα προτείνουμε ταξίδια σύντομης διαμονής χωρίς βίζα στην ΕΕ για τους πολίτες του Κατάρ και του Κουβέιτ.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αξιοσημείωτης επιτυχίας και των δύο κυβερνήσεων στην επίτευξη εκτεταμένων μεταρρυθμίσεων και αντανακλά την αυξανόμενη ένταση και το βάθος των σχέσεων της ΕΕ με τις δύο χώρες».

Μιλάμε φυσικά για μία σκανδαλώδη αναφορά που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το Κατάρ δεν συμμερίζεται καμία από τις αρχές και τις αξίες της Ε.Ε..

Ως γνωστό, το Κατάρ βαρύνεται με χρηματοδότηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, με προσπάθεια αποσταθεροποίησης ανεξάρτητων χωρών, με χρηματοδότηση της τουρκικής πολεμικής μηχανής η οποία διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τώρα με χρηματοδότηση πολιτικών της Ευρώπης για να προωθούν τα συμφέροντα του.

Η αναφορά του Μαργαρίτη Σχοινά υπέρ του Κατάρ, στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην δράση του αντιπροέδρου της Κομισιόν, ο οποίος βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει εμπλακεί στο «σκάνδαλο Καϊλή»

Ο Σχοινάς συγκεκριμένα πρωτοστάτησε στην απέλπιδα προσπάθεια να δοθεί στους πολίτες του Κατάρ το δικαίωμα για ταξίδια στην Ευρώπη χωρίς βίζα!

Στην παραπάνω ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Η βελγική αστυνομία διεξήγαγε 16 ξεχωριστές επιδρομές και εντόπισε χρήματα αξίας άνω των 600.000 ευρώ, προκαλώντας τις επόμενες συλλήψεις.

Είναι πιθανό η έρευνα να επεκταθεί και στον Μαργαρίτη Σχινά Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις