Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Eλεονώρα Μελέτη: Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη


 Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς έχει την επέτειο του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Η παρουσιάστρια του «Mega καλημέρα» ήταν έγκυος στην Αλεξάνδρα όταν παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία τον Δεκέμβριο του 2017.

Με αφορμή την επέτειο γάμου, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.  Η παρουσιάστρια, συνοδευόταν από τον μπαμπά της, ενώ η κοιλίτσα της ήταν αρκετά φουσκωμένη.

«28/12/17. Η προετοιμασία μου ως «νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους». Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες και είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή.
Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες και κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα, αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις