Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Δυστοπία: H Ελλάδα διαθέτει το ισραηλινό Τoka που υποκλέπτει φωτογραφίες και αρχεία

 Η νέα δυστοπία της σήψης και παρακολούθησης είναι εδώ… έχεις κάμερα στα κινητά, στο σπίτι σου, στον δρόμο, στην εταιρία… είσαι υπό παρακολούθηση και μάλιστα όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να αλλοιωθούν και να σε ενοχοποιήσουν…

Ενώ όλοι ασχολούνται με το σύστημα παρακολούθησης Predator που χρησιμοποίησε

παράνομα η ελληνική κυβέρνηση για να παρακολουθεί πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα έχει προμηθευτεί ένα ακόμη χειρότερο σύστημα το ισραηλινό ΤΟΚΑ το οποίο υποκλέπτει φωτογραφίες και άλλα αρχεία…

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει εάν αυτό που αναφέρουν οι Ισραηλινοί, ότι έχει διαθέσει το σύστημα παρακολούθησης Toka είναι αληθές και γιατί η ελληνική κυβέρνηση χρειάστηκε να προμηθευτεί ένα σύστημα παρακολούθησης φωτογραφιών μέσω οποιαδήποτε κάμερας σταθερής σε σπίτι, δημόσιο χώρο ή και κινητό τηλέφωνο. Η δυστοπία είναι εδώ και στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις δείχνουν ότι νοσηρά και διεφθαρμένα μυαλά παρακολουθούν πλέον την ιδιωτική ζωή…

Μπορεί στην Ελλάδα να επιχειρήθηκε συγκάλυψη μιας μεγάλης πολιτικής απάτης με τις παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών μέσω του συστήματος Predator, ωστόσο ο διεθνής τύπος αποκαλύπτει ότι και στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται χειρότερα συστήματα!

The Mossad hit team in Dubai. Exposed by dozens of security cameras

Πρόκειται για μια επικίνδυνη δυστοπία, όπου ορισμένοι που κατέχουν την εξουσία χρησιμοποιούν παράνομα μέσα για να αποκτήσουν πληροφορίες μέσω υποκλοπής και προφανώς εν συνεχεία να εκβιάζουν ή να κρατούν σε ομηρεία πολίτες ή παράγοντες οικονομικούς ή πολιτικούς. Η δυστοπία συνεχίζεται στην Ελλάδα, οι υποκλοπές δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο στο σύστημα παρακολούθησης Predator

Η νέα δυστοπία και το σύστημα Toka

Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Δεν υπάρχουν πλέον σύνορα στις υποκλοπές, οι κυβερνήσεις μπορεί να υποκλέπτουν το οτιδήποτε. Τώρα ξέρουμε ότι η πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει. Οι πόλεμοι, η ζωή του καθενός μπορούν να ελεγχθούν και να αλλάξουν από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία.

Το όνειρο ενός δεσποτικού και δυστοπικού κόσμου στα χέρια των κυβερνήσεων, όσων βρίσκονται στην εξουσία, χάρη στο σύστημα Toka, μια ισραηλινή start-up που δραστηριοποιείται στον κόσμο της ψηφιακής κυβερνοασφάλειας….γίνεται πραγματικότητα.

Οι επικεφαλής της ισραηλινής εταιρείας είναι ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ (με μια καριέρα στον στρατό και στην υπηρεσία πληροφοριών του Τελ Αβίβ) και ο Γιάκομπ Φρένκελ, καθηγητής πανεπιστημίου στο Τελ Αβίβ και πρώην διευθύνων σύμβουλος των JP Morgan Chase και Merryll Linch.

Γιατί μπορεί το Toka να αλλάξει την ιστορία του κόσμου;

H εταιρία Toka έχει κατασκευάσει ένα λογισμικό ικανό να έχει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες παρακολούθησης βίντεο, να τροποποιεί τις εικόνες που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο και ακόμη και να αλλοιώνει προηγούμενες εγγραφές αντλώντας τις από το αρχείο.

Ένα εργαλείο που δεν αφήνει κανένα ίχνος και το οποίο, σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας Haaretz που παρουσιάστηκε και από την ιταλική εφημερίδα Corriere – θα μπορούσε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο: είναι πιθανώς το πρώτο λογισμικό αυτού του τύπου στον κόσμο.

Toka's products and capabilites

Ανάμεσα στα πακέτα που πωλούσε η εταιρεία, υπήρχε και ένα σύστημα που θα επέτρεπε την παρακολούθηση των κινήσεων οποιουδήποτε αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η start-up στον ιστότοπό της, αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να πωληθούν μόνο σε κυβερνητικούς οργανισμούς, μυστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και ξένους στρατούς.

Ο κύριος εμπορικός εταίρος της Toka είναι οι Ηνωμένες Πολιτείς, αλλά, σύμφωνα με τη Haaretz, οι πελάτες περιλαμβάνουν το Ισραήλ, τη Γερμανία, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη. Ωστόσο στις σελίδες της εταιρίας, φαίνεται ότι η start-up έχει επίσης συνδέσμους με την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και τον Καναδά.

Η Ελλάδα μετά το Predator έχει αγοράσει και το σύστημα Τoka να υποκλέπτει και φωτογραφίες; Το Toka συνεργάζεται μόνο με κυβερνήσεις όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, οπότε μπορεί να υποθέσουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση αγόρασε αυτές τις υπηρεσίες του Toka…

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Toka;

Τα κύρια χαρακτηριστικά βασίζονται στην εισβολή σε οποιοδήποτε κύκλωμα παρακολούθησης βίντεο. Απλώς επιλέξτε τη γεωγραφική περιοχή ενδιαφέροντος για να διεισδύσετε στο σύστημα CCTV ενός ιδρύματος, ενός

ξενοδοχείου και ιδιωτικών κατοικιών. Το λογισμικό θα λειτουργούσε επίσης με κάμερες web.Αφού αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα, μπορείτε να δείτε ζωντανά τι καταγράφεται από τις «χακαρισμένες» κάμερες. Σύμφωνα με τα αρχεία της Haaretz, το σύστημα Toka θα επέτρεπε επίσης την αντικατάσταση του προηγούμενου ήχου και βίντεο από ηχογραφήσεις αρχείων.

Αυτές οι λειτουργίες, για παράδειγμα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη των δραστηριοτήτων του 007, για την τεχνητή κατασκευή δικαστικών αποδεικτικών στοιχείων ή για την ενοχοποίηση αθώων ανθρώπων. Ασφαλώς, η δυνατότητα τρίτων να βλέπουν αυθαίρετα εικόνες από κάμερες παρακολούθησης και κάμερες κινητών υπονομεύσει το δικαίωμα των πολιτών στην ιδιωτική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις