Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

H Ιβάνα Κνουλ παρηγόρησε τους Κροάτες με γυμνή φωτογραφία (pic)

 


Το έκανε! Η Ιβάνα Κνουλ πέταξε από πάνω της όσα μικροσκοπικά ρούχα φορούσε και φωτογραφήθηκε γυμνή δίνοντας... κουράγιο σε όσους ήθελαν την Κροατία στον τελικό.

Είχε υποσχεθεί στο κοινό της πως αν η Κροατία κατάφερνε να σηκώσει το φετινό Mundial θα έβγαινε δημόσια γυμνή. Η Ιβάνα Κνουλ, η σέξι Κροάτισσα που αναστάτωσε από το ξεκίνημα της διοργάνωσης με την παρουσία της τις κερκίδες στα γήπεδα του Κατάρ αποχαιρετά τον θεσμό ως ηττημένη. Η Κροατία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι και μοιραία δεν πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Η Ιβάνα Κνουλ πάντως δεν άφησε τους συμπατριώτες της αλλά και τους εκατομμύρια – πλέον – θαυμαστές της παραπονεμένους. Μετά το παιχνίδι επέστρεψε στο ξενοδοχείο, έβγαλε το… τραπεζομάντηλο της Κροατίας από πάνω της και μπήκε γυμνή στο ντους. Ανέβασε φωτογραφία στα προσωπικά της social media και προσπάθησε να φτιάξει το κέφι του ανδρικού πληθυσμού που ήθελε να δει την παρέα του Μόντριτς στον μεγάλο τελικό.

Δείτε την Ιβάνα Κνουλ ολόγυμνη στο ντους

Το μοντέλο από την Κροατία με αυτό τον τρόπο λογικά έκλεισε την… περιοδεία της στο Κατάρ. Εκτός και αν έχουμε να δούμε κι άλλα στον μικρό τελικό. Η Κροατία θα δώσει ακόμη ένα παιχνίδι για τη μάχη της 3ης θέσης της διοργάνωσης. Η Ιβάνα Κνουλ δεν έχασε λεπτό από τα παιχνίδια της Κροατίας στο φετινό Mundial. Βρέθηκε σε όλα τα γήπεδα όπου αγωνίστηκε η χώρα της και με τον τρόπο της προσπάθησε να την εμψυχώσει για να φθάσει ψηλά. Η αλήθεια είναι πως το κατάφερε και η Κροατία και εκείνη. Η νεαρή ανέβασα κατακόρυφα τα νούμερά της στα προσωπικά social media…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις