Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Jo Mersa: Πέθανε ξαφνικα σε ηλικία 31 ετών ο εγγονός του θρύλου της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ πλήρως εμβολιασμέμος


O Joseph “Jo Mersa” Marley, ο εγγονός του θρύλου της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley) και γιος του βραβευμένου με Grammy μουσικού, Stephen Marley έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του στο Rolling Stone την Τρίτη.

Ο πρώτος που ανέφερε τον θάνατο του Jo Mersa ήταν ο δημοσιογράφος Abka Fitz-Henley με ένα tweet του και σύμφωνα με το WZPP Radio, ο μουσικός βρέθηκε νεκρός στο όχημά του. Η αιτία θανάτου του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Ο Jo Mersa γεννήθηκε στην Τζαμάικα το 1991 και μετακόμισε στο Μαϊάμι σε ηλικία 11 ετών, σύμφωνα με το Rolling Stone. Φοίτησε στο γυμνάσιο Palmetto πριν εγγραφεί στο Miami Dade College, όπου σπούδασε studio engineering. Ο Jo Mersa είχε μουσικές επιρροές από νεαρή ηλικία, ενώ τον μεγάλωσε ο πατέρας του Stephen, 50 ετών, ένα από τα 11 παιδιά του Bob Marley, που ακολούθησαν τα βήματα του αείμνηστου καλλιτέχνη της ρέγκε.

Αφού άρχισε να γράφει μουσική στο γυμνάσιο, ο Jo Mersa κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι “My Girl” — μια συνεργασία με τον ξάδερφό του Daniel Bambaata Marley — το 2010. Το 2014, ο Jo Mersa κυκλοφόρησε το πρώτο του EP, με τίτλο Comfortable. Το τελευταίο και δεύτερο EP του, Eternal, κυκλοφόρησε πέρυσι.

Προωθώντας τη μουσική του, ο Jo Mersa μίλησε για τον παππού του – ο οποίος πέθανε το 1981 σε ηλικία 36 ετών – σε συνέντευξή του στο Reggaeville.com, και για την κληρονομιά του ενώ είπε ότι η οικογένειά του θυμάται τον αείμνηστο καλλιτέχνη αναπολώντας τις αναμνήσεις που είχαν μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις