Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Βρετανία: Πέταξαν ξανά αυγά στον βασιλιά Kάρολο – ΒΙΝΤΕΟ

 


Ένας άνδρας συνελήφθη στη Βρετανία με την υποψία ότι πέταξε αυγά εναντίον του βασιλιά Καρόλου σήμερα, κατά τη διάρκεια του περιπάτου του, μετέδωσε το πρακτορείο PA Media, επικαλούμενο την τοπική αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη. Ο Κάρολος, που ανέβηκε στον θρόνο τον Σεπτέμβριο μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Λούτον, στα βορειοδυτικά του Λονδίνου. Οι σωματοφύλακες επενέβησαν γρήγορα για να απομακρύνουν τον μονάρχη από το σημείο της φασαρίας στην πλατεία St George’s στο Luton.

Ο Κάρολος δεν θορυβήθηκε από το περιστατικό και συνέχισε γρήγορα τη χειραψία με τους πολίτες αφού μεταφέρθηκε σε διαφορετική περιοχή.


Τον περασμένο μήνα ένας άνδρας συνελήφθη αφού πέταξε αυγά στον Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, ενώ παρίσταντο σε μια εκδήλωση στη βόρεια Αγγλία.

Το βασιλικό ζεύγος είχε μόλις φθάσει στην πόλη στις 9 Νοεμβρίου για να αποκαλύψει ένα άγαλμα προς τιμήν της εκλιπούσας βασίλισσας στο York Minster, όταν ένας άνδρας στο πλήθος πέταξε τέσσερα αυγά, τα οποία δεν βρήκαν στόχο.Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε αργότερα ως πρώην φοιτητής του Πανεπιστημίου της Υόρκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος του Κόμματος των Πρασίνων στο Γιορκ για τις τοπικές εκλογές του 2019.

Αργότερα ισχυρίστηκε ότι του είχε απαγορευτεί να μεταφέρει αυγά δημοσίως ή να πλησιάζει σε απόσταση 500 μέτρων τη μονάρχη.

Σήμερα, ο βασιλιάς έδειχνε χαλαρός καθώς συναντούσε μέλη του κοινού κατά την επίσκεψή του στο Λούτον, μόλις μία ημέρα αφότου ο δούκας του Σάσεξ μίλησε για “βρώμικο παιχνίδι” σε ένα τρέιλερ για τη νέα σειρά του Netflix.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις