Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Το Mάτριξ είναι εδώ: Τεχνητή Μήτρα και Γενετικά Τροποποιημένοι Άνθρωποι «EctoLife» (βίντεο)

 


Πρόκειται για μια από τις πιο αηδιαστικές και απάνθρωπες έννοιες που έχουν επινοήσει μέχρι σήμερα οι τεχνοκράτες.

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σ’ ευχαριστούμε NIOLAND,  για την τεράστια προσφορά σου στη γνώση…
Χρέος του καθενός μας τώρα είναι να την διαδώσει…

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://rumble.com/v20ax3m–ectolife.html


Υπάρχει δραματική μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων παγκοσμίως που θα μπορούσε να απειλήσει την επιβίωση της ανθρωπότητας – ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μειώθηκε κατά 62% από το 1973 έως το 2018.

Επιπλέον, έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με την αρνητική επίδραση που έχουν οι ενέσεις Covid τόσο στη γονιμότητα των ανδρών όσο και στη γυναικεία γονιμότητα, καθώς και στην πτώση των γεννήσεων και στην αύξηση των αποβολών και των θνησιγενών γεννήσεων μετά την έναρξη εκστρατειών μαζικού εμβολιασμού.

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από το “EctoLife: Concept Unveiled for the World’s First Artificial Womb Facility [Το σχέδιο αποκαλύφθηκε για την πρώτη τεχνητή μήτρα στον κόσμο]” που δημοσιεύθηκε από το Science and Stuff στις 9 Δεκεμβρίου 2022. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ. Έχουν προστεθεί μερικά σχόλια, όπως υποδεικνύεται σε αγκύλες.

 Το 2017, οι επιστήμονες δημιούργησαν μια ” Βιοσακούλα ” που λειτουργούσε ως τεχνητή μήτρα και τη χρησιμοποίησαν για να μεγαλώσουν ένα αρνάκι. Τώρα, παρουσιάστηκε μια νέα ιδέα που δείχνει πώς το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και για τους ανθρώπους. Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ο Hashem Al-Ghaili δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο τοκετός αύριο. Συγκεκριμένα, δημιούργησε μια εγκατάσταση τεχνητής μήτρας με την ονομασία EctoLife.

Ο σκοπός του;

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Science and Stuff, ο Al-Ghaili λέει ότι πιστεύει ότι η ιδέα του EctoLife θα μπορούσε μια μέρα να αντικαταστήσει την παραδοσιακή γέννηση. Με αυτόν τον τρόπο, είπε ότι η κοινωνία θα μπορέσει επιτέλους να ικανοποιήσει τις ανάγκες των γονέων που “κουράστηκαν να περιμένουν απάντηση από ένα πρακτορείο υιοθεσίας” και εκείνων που “ανησυχούν για τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης”. Αλλά το πιο σημαντικό, λέει ότι το EctoLife θα μπορούσε να μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε την κρίση της υπογονιμότητας κατά μέτωπο.

Επί του παρόντος, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι το 15% των ζευγαριών αναπαραγωγικής ηλικίας παγκοσμίως πάσχουν από υπογονιμότητα. Πράγματι, τα τελευταία 70 χρόνια, τα ποσοστά γονιμότητας παγκοσμίως έχουν μειωθεί κατά το εντυπωσιακό 50%. Οι λόγοι αυτής της μείωσης περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αυξημένη μόρφωση των γυναικών, την αύξηση της απασχόλησης, το υψηλό κόστος της ανατροφής των παιδιών και τη μείωση του παγκόσμιου αριθμού των σπερματοζωαρίων. 23 χώρες βρίσκονται ήδη σε κίνδυνο, με την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ταϊλάνδη και τη Νότια Κορέα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κρίσης. [Δεν γίνεται καμία αναφορά στις επιπτώσεις των ενέσεων Covid].

Σύμφωνα με τον Al-Ghaili, η ιδέα της τεχνητής μήτρας της EctoLife θα αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων που αγωνίζονται να τεκνοποιήσουν. “Είναι μια τέλεια λύση για τις γυναίκες που έχουν αφαιρέσει χειρουργικά τη μήτρα τους λόγω καρκίνου ή άλλων επιπλοκών. Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων που προέρχονται από χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων”, δήλωσε με ενθουσιασμό ο Al-Ghaili, προσθέτοντας ότι η ιδέα του EctoLife, ή τεχνολογίες όπως αυτή, “θα μπορούσαν τελικά να κάνουν τις αποβολές παρελθόν”. [Δεν υπάρχει καμία αναφορά στις επιπτώσεις των ενέσεων Covid].

“Φαίνεται πιθανό ότι απέχουμε μόνο μερικά χρόνια από τη δοκιμή τεχνητών μητρών σε ανθρώπινα υποκείμενα”, έγραψε η ακαδημαϊκός της Κοινωνικής Ηθικής και Πολιτικής Elizabeth Chloe Romanis στο Journal of Medical Ethics του BMJ. Εν τω μεταξύ, ο Δρ Carlo Bulletti, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μαιευτικής, Γυναικολογίας και Αναπαραγωγικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Yale, πιστεύει ότι μια πλήρως λειτουργική τεχνητή μήτρα θα μπορούσε να υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

EctoLife: Επανεφεύρεση της εξέλιξης

Το βίντεο της EctoLife δείχνει ότι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι γονείς είναι να συνδυάσουν τα ωάρια και το σπέρμα τους μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αυτό θα τους επιτρέψει να επιλέξουν μόνο βιώσιμα και “γενετικά ανώτερα έμβρυα”. Ο Al-Ghaili διευκρινίζει ότι τα γενετικά ανώτερα έμβρυα είναι κυρίως εκείνα που δεν έχουν γενετικά προβλήματα που θα οδηγούσαν σε αποβολή. Ωστόσο, σημειώνει ότι η διαδικασία θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον “έλεγχο για γενετικές ανωμαλίες”, όπως είναι ήδη κοινή πρακτική στις περισσότερες θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Αυτό θα προσέφερε επίσης στους γονείς τη δυνατότητα να “τροποποιήσουν γενετικά το έμβρυο πριν από την εμφύτευσή του στην τεχνητή μήτρα” μέσω της χρήσης του εργαλείου επεξεργασίας γονιδίων CRISPR-Cas 9. Αυτό θα δημιουργούσε την ευκαιρία να “διορθωθούν τυχόν κληρονομικές γενετικές ασθένειες που αποτελούν μέρος του οικογενειακού σας ιστορικού, ώστε το μωρό σας και οι απόγονοί τους να ζήσουν μια υγιή, άνετη ζωή χωρίς γενετικές ασθένειες”. Αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο- ωστόσο, ο Al-Ghaili επεσήμανε ότι το CRISPR έχει ήδη χρησιμοποιηθεί “για τη διόρθωση μιας γενετικής μετάλλαξης σε ανθρώπινα έμβρυα που συνδέεται με μια πάθηση γνωστή ως υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, η οποία προκαλεί πάχυνση του καρδιακού μυός”.

Σύμφωνα με τον Al-Ghaili, η εγκατάσταση EctoLife προβλέπεται επίσης να κάνει εκτεταμένη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (“AI”), με μία από τις χρήσεις της να είναι η παροχή σε κάθε μωρό “προσαρμοσμένων θρεπτικών συστατικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του”. Μια άλλη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην ιδέα του EctoLife θα είναι η παρακολούθηση “των φυσικών χαρακτηριστικών του μωρού σας και η αναφορά τυχόν ανωμαλιών για αποκλίσεις από τη φυσιολογική κύηση”.

Μόλις ένα μωρό φτάσει σε πλήρη ωριμότητα; Σύμφωνα με το βίντεο, η διαδικασία της γέννησης μπορεί να “γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού”, το οποίο θα προκαλέσει την αποστράγγιση του τεχνητού αμνιακού υγρού από την αναπτυξιακή κάψουλα. Ο αντίκτυπος στην ανθρωπότητα θα μπορούσε να είναι τεράστιος.

[Θα είναι Homo sapiens; Πόσο θα κοστίζει ένα μωρό κατά παραγγελία; Υπάρχει φθηνότερη έκδοση αν δεν ζητηθεί καμία προσαρμογή ή τροποποίηση; Υπάρχει πολιτική επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων;



Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

 

Πηγή 


https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις