Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Δρ. Μακ Κάλοχ και Μαλότρα: «Περισσότερες δόσεις εμβολίων mRNA, μεγαλύτερη πιθανότητα καρδιακής βλάβης»


 «Δεν θέλουμε να τρομάξουμε τους ανθρώπους, όμως η αλήθεια είναι πως η πραγματική κρίση υγείας προήλθε αποκλειστικά και μόνο από τα εμβόλια», είπαν οι δυο διάσημοι καρδιολόγοι

Οι καρδιολόγοι Δρ Πίτερ Μακ Κάλοχ και Δρ. Ασίμ Μαλότρα λένε ότι τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 έχουν κάνει περισσότερο κακό στον κόσμο, παρά καλό. Ένα μεγάλο ποσοστό ασθενών έχει τραυματιστεί από τα εμβόλια mRNA, με βλάβες που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στην καρδιά, είπαν οι γιατροί.

Οι καρδιολόγοι λένε ότι φαίνεται να υπάρχει αθροιστική βλάβη από τις ενέσεις mRNA, ειδικά στην καρδιά.

Σύμφωνα με τα δεδομένα V-Safe του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το 25% των ανθρώπων που έκαναν το εμβόλιο mRNA ήταν σε άσχημη κατάσταση την επόμενη μέρα και το 8% νοσηλεύτηκε ή πήγε στην εντατική.

«Αυτό είναι το πιο τοξικό εμβόλιο από τα δεδομένα του CDC που έχουμε δει ποτέ στην κλινική ιατρική», είπε ο Μακ Κάλοχ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης διπλής συνέντευξης με τον Μαλότρα για το πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV.

Ο Μακ Κάλοχ, ένας από τους πιο διάσημους καρδιολόγους στην Αμερική και επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της The Wellness Company, είπε ότι πιστεύει ότι εκείνο το 8% που πήγε στο νοσοκομείο πιθανότατα είχε περάσει κορωνοϊό πριν από τον εμβολιασμό.

«Νομίζω ότι όλες οι καρδιαγγειακές παθήσεις έχουν επιδεινωθεί λόγω του εμβολίου και οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά με την καρδιά έχει πάει στραβά ως αποτέλεσμα αυτού του εμβολίου mRNA», πρόσθεσε ο Mαλότρα, ο οποίος έχει γράψει εκτενώς για το πώς μπορεί να αντιστραφεί και να βελτιωθεί η κατάσταση μέσω αλλαγών στον τρόπο ζωής.

«Το μέρος του ιού που προκαλεί την καρδιακή βλάβη ονομάζεται πρωτεΐνη ακίδα», είπε ο Μακ Κάλοχ.

Η μυοκαρδίτιδα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς που προκαλούνται όταν ο ασθενής λαμβάνει υψηλή δόση πρωτεΐνης ακίδας με το εμβόλιο, είπαν οι γιατροί, επομένως ο ισχυρισμός από το κύριο ιατρικό κατεστημένο ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι μεγαλύτερος χωρίς το εμβόλιο είναι ψευδής.

«Υπάρχει κίνδυνος για παραδοσιακά καρδιαγγειακά επεισόδια εξαιτίας αυτού του μεγάλου φλεγμονώδους σοκ που παθαίνει το σώμα με την αναπνευστική νόσο του κορωνοϊού και αυτό κυρίως σε άτομα με εξασθενημένο οργανισμό, αλλά ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από COVID, η λοίμωξη του αναπνευστικού, είναι από ελάχιστη έως αμελητέα εκτός αν το σώμα εκτεθεί μαζικά στην πρωτεΐνη ακίδα, όπως συμβαίνει με τα εμβόλια», είπε ο Μακ Κάλοχ.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της φαρμακευτικής βιομηχανίας ότι η ήπια μόλυνση με COVID-19 ή την μετάλλαξη Όμικρον, προκαλεί αιφνίδιο θάνατο, είπε ο Μαλότρα.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να πιστεύουν ούτε να αποσπώνται από αυτήν την ψευδή αφήγηση ότι δηλαδή ακόμα και μια ήπια νόσηση από κορωνοϊό μπορεί να προκαλεί τεράστια αύξηση στις καρδιακές ανακοπές», είπε ο Mαλότρα.

Δεν είναι επίσης αλήθεια ότι υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας εάν κάποιος μολυνθεί από COVID-19, σε σχέση με το εμβόλιο, επειδή τα εμβόλια mRNA έχουν αποδεδειγμένα προκαλέσει περισσότερους τραυματισμούς και θανάτους, είπαν οι γιατροί. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι άλλα εμβόλια είναι επίσης γνωστό ότι προκαλούν μυοκαρδίτιδα, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων κατά της ευλογιάς, είπε ο Μακ Κάλοχ.

Ωστόσο, πολλοί γιατροί, συμπεριλαμβανομένων των καρδιολόγων, δεν γνωρίζουν ακόμη τα δεδομένα που δείχνουν ότι το εμβόλιο mRNA μπορεί να προκαλέσει καρδιακές αρρυθμίες, κολπική μαρμαρυγή, καρδιακές προσβολές, μυοκαρδίτιδα και καρδιακή ανεπάρκεια, αλλά ο Mαλότρα κατάφερε να διαγνώσει άμεσα και να θεραπεύσει σωστά ασθενείς που εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια.

Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο

Ο κανόνας που ακολουθούσαν ιστορικά οι ρυθμιστικές αρχές υγείας, είναι ότι όταν ένα νέο φάρμακο εισάγεται στην αγορά, εάν κάποιος τραυματιστεί ή πεθάνει εντός 30 ημερών από οποιοδήποτε νέο φάρμακο ή ένεση, ο τραυματισμός ή ο θάνατος θεωρείται ότι προκαλείται από το νέο φάρμακο μέχρι αποδειχθεί το αντίθετο, είπε ο Μακ Κάλοχ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναγνωρίζει ότι τα εμβόλια για τον COVID-19  μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα και τον Ιούνιο του 2021, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενημέρωσε τις πληροφορίες της για τα εμβόλια mRNA συμπεριλαμβανοντας την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας, πρόσθεσε ο ίδιος.

Επιπλέον, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών που δείχνουν τη σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA και της μυοκαρδίτιδας, είπε ο Μακ Κάλοχ. Ανέφερε μια μελέτη  που έδειξε την άμεση σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA και των θανάτων από μυοκαρδίτιδα.

Ο Mαλότρα πιστεύει ότι θα υπήρχε λιγότερη βλάβη στο ευρύ κοινό εάν δεν είχαν χρησιμοποιηθεί εμβόλια mRNA.

«Αυτά τα εμβόλια είχαν τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία, στην υγεία και φυσικά, ό,τι συμβαίνει με αυτά έχει διαβρώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων απέναντι στην ιατρική, ειδικά όταν πίεσαν εξαναγκαστικά να το κάνουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να το κάνουν ποτέ», είπε.

Epoch Times Photo
Ένα διάγραμμα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του EpochTV με τους καρδιολόγους Δρ. Ασίμ Μαλότρα και Δρ. Πίτερ Μακ Κάλοχ δείχνει ότι περισσότερες δόσεις εμβολίων mRNA συσχετίζονται με ολοένα και πιο σοβαρά συμπτώματα

Φυσική Ανοσία

«Αυτό που ήταν πιο εγκληματικό ήταν να πεις στους ανθρώπους που είχαν φυσική ανοσία να κάνουν το εμβόλιο», είπε ο Mαλότρα, επειδή ορισμένα στοιχεία υποδεικνύουν ότι ένα άτομο είχε τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να υποστεί σοβαρή παρενέργεια από το εμβόλιο εάν είχε ήδη κορωνοϊό.

Επιπλέον, οι πρώιμες θεραπείες για το COVID-19 έχουν αποδειχθεί ότι αποτρέπουν σοβαρές ασθένειες και νοσηλεία, και σε πολλούς ασθενείς με κορωνοϊό, αυτές θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιηθεί αντί για τον εμβολιασμό, είπε ο Μακ Κάλοχ.

Στις αρχές της πανδημίας, όταν ο FDA και οι φαρμακευτικές εταιρείες κατέγραφαν άτομα για τις δοκιμές, απέκλεισαν οποιονδήποτε είχε ήδη μολυνθεί από τον COVID-19 και γυναίκες που είτε ήταν έγκυες είτε είχαν πιθανότητα να μείνουν έγκυες, είπε ο Μακ Κάλοχ.

«Όταν έχουμε κριτήρια αποκλεισμού σε κλινικές δοκιμές, οι εξαιρέσεις πρέπει να αιτιολογούνται και η λογική για να δικαιολογηθεί ο αποκλεισμός ήταν ότι δεν θα προέκυπτε κάποιο όφελος παρά μόνο βλάβη», στην περίπτωση εκείνων με φυσική ανοσία και στις νεαρές γυναίκες.

Αυτός είναι ο «χρυσός κανόνας στην ιατρική», ότι δηλαδή από τη στιγμή που κατηγορίες ανθρώπων αποκλείονται από τις αρχικές τυχαιοποιημένες δοκιμές, στις κατηγορίες αυτές δεν θα έπρεπε να χορηγείται ποτέ το ιατρικό σκεύασμα πάνω στο οποίο έγιναν οι δοκιμές, αλλά στην περίπτωση του εμβολίου με mRNA, αυτός ο κανόνας παραβιάστηκε, είπε ο Μακ Κάλοχ.

«Πρόκειται για παραβιάσεις της ρυθμιστικής επιστήμης και παραβιάσεις της ιατρικής δεοντολογίας. Είναι εντελώς έξω και πέρα από κάθε λογική», είπε.

Δεδομένα ασφαλείας COVID-19

Οι Μακ Κάλοχ και Mαλότρα συμφώνησαν ότι οι παρενέργειες ήταν χειρότερες για τα άτομα που έλαβαν τα εμβόλια mRNA αφού είχαν ήδη αποκτήσει φυσική ανοσία από μια λοίμωξη και μια μελέτη του 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο στηρίζει ακράδαντα αυτό το συμπέρασμα. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προσπάθησαν να εμποδίσουν τον κόσμο από το να έχει πρόσβαση στα δικά του δεδομένα παρενεργειών από εμβόλια στη βάση δεδομένων «V-safe», αλλά ο οργανισμός αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να κοινοποιήσει τις πληροφορίες στο «Informed Consent Δίκτυο Δράσης», είπε ο Μακ Κάλοχ.

Τα δεδομένα παρενεργειών του εμβολίου mRNA του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πολύ παρόμοια με τα δεδομένα του CDC εδώ στις ΗΠΑ, είπε ο Mαλότρα.

«Δεν εφαρμόστηκε καμία αρχή προφύλαξης και οι ρυθμιστικοί φορείς υγείας αντί να παραδεχτούν έστω και τώρα ότι απέτυχαν στο καθήκον τους στο να προστατεύσουν δηλαδή τον κόσμο από την χειραγώγηση και τους αθέμιτους σκοπούς των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, συνεχίζουν να στηρίζουν το ίδιο ψευδές και άθλιο αφήγημα, προσπαθώντας να εμβολιάσουν μαζικά όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. και ανεξάρτητα από το κακό που προκαλούν», είπε ο Μαλότρα.

Ο Mακ Κάλοχ έχει εισαγάγει και προσθέσει ο ίδιος πολλές από τις παρενέργειες του εμβολίου των ασθενών του στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου του CDC και διαπίστωσε ότι δεν επιτρέπει τη διαφοροποίηση μεταξύ του εμβολιασμού μετά από νόσηση με κορωνοϊό έναντι του εμβολιασμού πριν από τη μόλυνση από τον ιό.

«Δεν υπάρχει πλαίσιο ελέγχου που να δείχνει εάν είχαν κολλήσει προηγουμένως COVID. Είναι μια τεράστια παράλειψη», είπε ο Mακ Κάλοχ.

Epoch Times Photo
Η Δρ Ροσέλ Ουαλένσκι, διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων

Η πανδημία τελείωσε

Στην τρέχουσα εποχή της μετάλλαξης Όμικρον του ιού, η διευθύντρια του CDC, Ροσέλ Ουαλένσκι, είπε ότι υπάρχουν περίπου 300 άνθρωποι που πεθαίνουν από COVID-19 κάθε μέρα. Ωστόσο, ο Μακ Κάλοχ είπε ότι το 90% από αυτούς τους 300 χαρακτηρίζονται ως θάνατοι από COVID-19, αλλά στην πραγματικότητα προκαλούνται από κάποιον άλλο παράγοντα ή λόγο, ενώ έχουν βρεθεί θετικοί σε προηγούμενη μόλυνση που είχαν υποστεί.

Αυτό ανεβάζει τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που πεθαίνουν από την μετάλλαξη Όμικρον σε περίπου 30 την ημέρα, είπε ο Mακ Κάλοχ, σε σύγκριση με τους 2.000 ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε μέρα από καρδιακές παθήσεις. Δεν υπάρχει λόγος για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να συνεχίσει να κηρύσσει τον COVID-19 ως έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία, είπε.

«Έχουμε να κάνουμε με ένα κρυολόγημα», είπε ο Mαλότρα. «Πρέπει να λέγεται η αλήθεια στους ανθρώπους. Πρέπει να σταματήσουμε να τρομάζουμε τους ανθρώπους».

Η πραγματική προκατάληψη

Ο Μακ Κάλοχ και ο Mαλότρα έχουν επικριθεί για τη διάδοση «παραπληροφόρησης» σχετικά με τα εμβόλια και ενώ κάποιοι έχουν αναφέρει ότι οι μελέτες τους είναι αντιεπιστημονικές, χωρίς ωστόσο να αντικρούσουν κάποιο σοβαρό επιστημονικό επιχείρημα.

Αν και ο Mακ Κάλοχ δεν είναι ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες, έχει μελετήσει τον ιό τα τελευταία τρία χρόνια και έγραψε περισσότερα από 60 άρθρα για τον COVID-19, ενώ είπε ότι η πραγματική προκατάληψη προέρχεται από το ιατρικό κατεστημένο και τις κυβερνήσεις.

«Υπάρχει μια ξεκάθαρη μεροληψία στην ιατρική βιβλιογραφία που προέρχεται από τους μεγάλους εκδότες—Elsevier, Taylor & Francis και άλλους—μέχρι τα γραφεία σύνταξης για την προώθηση του μαζικού εμβολιασμού», είπε ο Mακ Κάλοχ, γι’ αυτό πρέπει να βασιζόμαστε πλέον σε λιγότερο γνωστά επιστημονικά περιοδικά για μελέτες που επικεντρώνονται μόνο στα δεδομένα και όχι στους ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια.

Ο Mακ Κάλοχ είπε ότι είναι σύνηθες οι γιατροί να έχουν αντίθετες απόψεις σχετικά με ένα φάρμακο ή μια θεραπεία και τα ιατρικά περιοδικά έχουν συνήθως μια ισορροπία μελετών υπέρ και κατά μιας συγκεκριμένης ιατρικής θεραπείας, εκτός από την περίπτωση των εμβολίων mRNA. Είπε ότι αυτό δείχνει ότι «υπάρχει μια βαθιά ριζωμένη προκατάληψη στο να προωθούνται μόνο τα εμβόλια στη βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους. Αυτό από μόνο του είναι από ύποπτο έως σκανδαλώδες».

Συνάδελφοι επαγγελματίες της ιατρικής και τα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα των δύο καρδιολόγων, αλλά δεν μπόρεσαν να διαψεύσουν ή να αντικρούσουν τις δηλώσεις τους και τις μελέτες τους, είπε ο Mαλότρα.

«Αντί να χτυπάνε εμάς, ξοδεύουν χρόνο, πόρους και έρευνα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά τραυματιστεί και υποφέρουν από το εμβόλιο», δήλωσε ο Mαλότρα.

Epoch Times Photo
Στιγμιότυπο με την Στέφανι ντε Γκαρέ (L) και την κόρης της, Μάντι, από την ακρόαση υπό τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον σχετικά με τους τραυματισμούς και τις παρενέργειες από εμβόλιο κατά του COVID-19

Τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν

Ο Μακ Κάλοχ είπε ότι μόνο το 10% περίπου των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να εμβολιάζονται με ενισχυτικές δόσεις και ο λόγος που έχει πέσει τόσο πολύ το ποσοστό, είναι διότι οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πλέον κάποιον που έχει τραυματιστεί ή έχει πεθάνει από το εμβόλιο.

Το εμβόλιο θα έπρεπε να είχε προσφερθεί μόνο σε μια πολύ μικρή ομάδα υψηλού κινδύνου και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι η απαίτηση για τον εμβολιασμό παιδιών και βρεφών είναι δυσανάλογη με τον κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια.

Αντίθετα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξόδεψε δισεκατομμύρια δολάρια σε προπαγανδιστικές διαφημίσεις για τη διάδοση των εμβολίων, σε συνεργασία με το ιατρικό κατεστημένο, τα μέσα ενημέρωσης και τους celebrities,  για την προώθηση του μαζικού εμβολιασμού.

«Αυτοί οι τραυματισμοί και τα συνεχόμενα προβλήματα υγείας, δεν θα πάψουν μέχρι να σταματήσουν τα εμβόλια», είπε ο Μακ Κάλοχ. «Πρέπει να το παραδεχτούν επιτέλους ότι τα ίδια τα εμβόλια είναι εκείνα που έχουν προκαλέσει κρίση δημόσιας υγείας».

Υπάρχει μια σωρευτική επίδραση από τα εμβόλια, που οδηγεί τόσο σε άμεσο όσο και σε μακροπρόθεσμο τραυματισμό των ασθενών, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής φλεγμονής, των νευρολογικών διαταραχών, των διαταραχών του ανοσοποιητικού συστήματος και των θρόμβων αίματος, ξεκαθάρισε ο Μακ Κάλοχ.

Όσο περισσότερες δόσεις κάνουν, τόσο χειρότερα για το άτομο που τις κάνει, συμφώνησαν οι γιατροί.

Η βιομηχανία εμβολίων πρέπει να πληρώσει τους τραυματίες και τις οικογένειες των νεκρών από το εμβόλιο, όπως η καπνοβιομηχανίες συμβιβάστηκαν και πλήρωσαν δισεκατομμύρια αποζημιώσεων με τη ζημιά που προκάλεσαν τα προϊόντα τους, είπε ο Μακ Κάλοχ, και αυτά τα χρήματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθούν οι τραυματίες από το εμβόλιο.

«Δεν θέλουμε να τρομάξουμε τους ανθρώπους, αλλά αυτό που πρέπει να τους πούμε είναι να πουν «όχι» αυτή τη στιγμή», είπε ο Mαλότρα. «Πρέπει να ξέρουν πως όλο αυτό είναι ένα ρίσκο χωρίς κανένα όφελος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις