Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Nέες Bολές κατά Κ.Μητσοτάκη από τον βουλευτή της ΝΔ Κ.Τζαβάρα: «Δυστυχώς οι παρακολουθήσεις έγιναν και αυτό αφορά την υπόσταση της Ελλάδας» «Ψάχνουμε στοιχεία, αλλά αυτά είναι διαθέσιμα» είπε με νόημα...


 «Ριπές» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Κώστας Τζαβάρας ο οποίος είπε ότι η παρακολούθηση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων είναι «θέμα που ακουμπά την υπόσταση της Ελλάδας».

Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος θεωρεί ότι η παρακολούθηση των επικοινωνιών του Α/ΓΕΕΘΑ όντως έγινε.

Μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κώστας Τζαβάρας είπε ότι «Χθες δεν κέρδισε από τη μάχη αυτή στη Βουλή ο κοινοβουλευτισμός», για να προσθέσει με νόημα ότι «είχαν καλλιεργηθεί προσδοκίες ότι θα εδίνοντο απαντήσεις».

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρονταν στην φυγή του Κ.Μητσοτάκη από την Βουλή, για να μην απαντήσει στις ερωτήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα.

«Δεν γίναμε σοφότεροι», είπε, χαρακτηρίζοντας «πολύ σοβαρό θέμα» την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων –«θέμα που ακουμπά την υπόσταση της Ελλάδας», όπως τόνισε.

«Δεν πρέπει σ’ αυτές τις υποθέσεις να σημειώνεται βραδυπορία και να κινείται η Δικαιοσύνη στους συνήθεις ρυθμούς της», συνέχισε, ενώ απαντώντας στην κριτική που τού άσκησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, επισήμανε ότι «χαίρεται που αντέδρασε άμεσα».

«Η δήλωσή μου αφορούσε την αγωνία ενός πολιτικού για μία κατάσταση που σέρνεται από τον Αύγουστο», συνέχισε, επιμένοντας ότι «οι εισαγγελείς πρέπει να πάνε στους παρόχους».

«Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία», εξήγησε ο Κώστας Τζαβάρας, παρατηρώντας ότι «καθόμαστε στη Βουλή και περιμένουμε να πέσουν τα στοιχεία απ’ τον ουρανό». «Ψάχνουμε στοιχεία, αλλά αυτά είναι διαθέσιμα», κατέληξε ο Κώστας Τζαβάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις