Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

NEA προπαγανδιστική εκστρατεία κατά όσων αντιστέκονται στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς - ΠΟΥ: «Μείζονα δολοφονική δύναμη παγκοσμίως οι μη εμβολιασμένοι»!


 Ξεπέρασε κάθε όριο αυτή τη φορά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ο οποίος χαρακτήρισε τους μη εμβολιασμένους ως «μείζονα δολοφονική δύναμη παγκοσμίως»(!) σε μια νέα προπαγανδιστική εκστρατεία που προωθείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ΠΟΥ προωθεί ένα νέο βίντεο που στοχεύει τον «αντιεμβολιαστικό ακτιβισμό» κατηγορώντας όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν επειδή υποστηρίζουν την «επιθετικότητα κατά της επιστήμης».

Στο βίντεο παρουσιάζεται ο παιδίατρος και φανατικός υποστηρικτής των εμβολίων Δρ. Peter Hotez, ο οποίος «θρηνεί» υποτίθεται  για τον «καταστροφικό αντίκτυπο της παραπληροφόρησης και της παραπληροφόρησης» σχετικά με τα εμβόλια Covid τωνμ Big Pharma.

Επιπρόσθετα ο  Hotez προχωρά ένα βήμα περαιτέρω συνδέοντας τη λεγόμενη «αντιεπιστημονική επιθετικότητα» των ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια Covid με τον «ακροδεξιό εξτρεμισμό», στοχεύοτνας έτσι ο ΠΟΥ ουσιαστικά τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ντ.Τραμπ.

Ο καθηγητής συνεχίζει κάνοντας αρκετούς αβάσιμους ισχυρισμούς λέγοντας ότι ο «αντιεμβολιαστικός ακτιβισμός» σήμερα  «σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους» από την τρομοκρατία, τη βία με όπλα και πολλά άλλα εγκλήματα!

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η «αντιεπιστήμη» έχει γίνει ένα «πολιτικό κίνημα».

Όλα αυτά από ένα… παιδίατρο.

Ο ΠΟΥ έχει καταδικάσει συνολικά  τους «ακτιβιστές κατά του εμβολίου» παρά τους κινδύνους από τις πειραματικές λήψεις mRNA.

Μια  ελβετική μελέτη ανακάλυψε στοιχεία καρδιακής βλάβης, λόγω αυξημένων επιπέδων τροπονίνης, σε όλα τα εμβολιασμένα άτομα, με το 2,8% να δείχνει επίπεδα που σχετίζονται με υποκλινική μυοκαρδίτιδα.

Επιπλέον, μια ομάδα επιστημόνων διεξήγαγε πρόσφατα μια ανάλυση κινδύνου-οφέλους η οποία έδειξε ότι η λήψη ενός «ενισχυτικού εμβολίου» για τον COVID-19 είναι τουλάχιστον 18 φορές πιο επικίνδυνη από τη μόλυνση του ίδιου του ιού για νέους κάτω των 30 ετών, όπως σημειώνει το LifeSite News. .

Ωστόσο, ο επιδεικνυόμενος γιατρός του ΠΟΥ δεν αναγνώρισε αυτά τα γεγονότα στην…  διαμαρτυρία του.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ακτιβισμός κατά των εμβολίων, τον οποίο στην πραγματικότητα αποκαλώ επιθετικότητα κατά της επιστήμης, έχει γίνει πλέον μια σημαντική δολοφονική δύναμη παγκοσμίως», λέει ο Χότεθ στο βίντεο, χρησιμοποιώντας ένα φόντο από φωτογραφίες διαδηλωτών κατά των εμβολίων Covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις