Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

O πολυεμβολιασμένος Γιώργος Παπαδάκης: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό – Τι είπε για την περιπέτειά του «Ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες»


 Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από απουσία ημερών και αποκάλυψε σήμερα ότι παραμένει θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο γιατί τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype και όπως είπε, πέρασε πολύ δύσκολα ενώ για 6 ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κοροναϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά o Γιώργος Παπαδάκης.

«Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις