Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: O νέος Καταριανός Πρόεδρος της Rosneft και το σκάνδαλο με την Καϊλή


 Κάπου διάβασα έναν τίτλο! «Δεν ήταν καθόλου Καϊλή ιδέα να πας με το Κατάρ»! Συμφωνώ! Αλλά σήμερα θα σας κάνω μια εισαγωγή σε πράγματα που δεν τα γνωρίζετε, πολύ απλά διότι κανείς δεν θέλει να σας πει!

Σε παλιότερες αποκαλύψεις μου για το ενεργειακό μονοπώλιο Γερμανίας-Ρωσίας, είχα αποκαλύψει ότι Πρόεδρος του ρωσικού ενεργειακού γίγαντα που ακούει στο όνομα Rosneft, ήταν ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ. Την αποκάλυψη αυτή την είχα κάνει πριν έξι χρόνια και είχα επανέλθει στο ζήτημα αυτό πολλές φορές. Ιδού λοιπόν το ΔΣ της Rosneft, όπως το παρουσίαζα τότε:

“Πρόεδρος Γερμανός, αντιπρόεδρος πάλι Γερμανός”, έγραφα τότε σε ρεπορτάζ που μπορεί να έμοιαζαν αποκαλυπτικά στον μέσο πολίτη, εντούτοις ήταν πολύ γνωστά σε όσους γνωρίζουμε τι συμβαίνει στις Αγορές.

Γνωρίζουμε καλά, ότι δύο θέσεις στο ΔΣ της Rosneft, κατείχαν Καταριανοί αξιωματούχοι, για τους οποίους είχα προβεί σε πολλές αναλύσεις τότε. Και είχα δεχτεί τα βέλη πολλών καλοθελητών της καθεστηκυίας τάξης στην Ελλάδα και στην ΕΕ. Πρόκειται για τον Χαμάντ Μοχανάντι και τον Φαιζάλ Αλσουαίντι. Οι οποίοι διατηρούν μέχρι σήμερα τις θέσεις τους στο ΔΣ της Rosneft. Μέχρι την ημέρα που ο Σρέντερ, μην αντέχοντας τις πιέσεις της διεθνούς κοινότητας, παραιτήθηκε από Πρόεδρος.

Και πάμε στην αποκάλυψη

Ας πάμε λοιπόν να δούμε σε αποκλειστικότητα του adalis.gr ποιος αντικατέστησε τον Γκέρχαρτντ Σρέντερ στο τιμόνι του ρωσικού κολοσσού Rosneft αυτό το καλοκαίρι; Οι μη μυημένοι θα κάνουν διάφορες εικασίες αφού παρουσιάζουν το Κατάρ ως «ανταγωνιστή της Ρωσίας»! Όμως το Κατάρ δεν είναι ανταγωνιστής της Ρωσίας αλλά εμπορικός και στρατηγικός εταίρος!

Ετσι, μετά την απομάκρυνση του Σρέντερ, ιδού το νέο ΔΣ της Rosneft:

Είμαι σίγουρος ότι διαπιστώσατε ότι από τη νέα σύνθεση, απουσιάζουν τα δύο στελέχη της BP. Ο Μπέρναρντ Λούνει και ο Μπομπ Ντάντλεϊ. Απουσιάζει και η πρώην υπ.εξ. της Αυστρίας που είχε προσλάβει ο Πούτιν, μετά από ένα ταξίδι που έκανε ακάλεστος στον γάμο της:

Ακάλεστος την ημέρα του γάμου της αυστριακής υπ.εξ. ο Πούτιν

Αλλά όπως βλέπετε, παραμένουν οι δύο Καταριανοί μέχρι σήμερα που σημαίνει ότι η συμμαχία Κατάρ-Ρωσίας είναι σε ισχύ. Ποιος όμως πήρε λοιπόν την θέση του Προέδρου Σρέντερ, στην Rosneft; O Ταλέμπ Μπελμαχντί!

Και ποιος είναι αλήθεια ο Ταλέμπ Μπελμαχντί;

Οι αναλυτές στην Ελλάδα, θα αναγκαστούν να ξανακάνουν τους υπολογισμούς τους τώρα. Διότι ο Μπελμαχντί, δεν είναι κάποιος από αυτούς που είχαν σκεφτεί  και προϋπολογίσει λανθασμένα στις αναλύσεις τους. ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΣ !

Εφυγε λοιπόν ένας Γερμανός πολιτικός από το τιμόνι της Rosneft και στην θέση του μπήκε ένας Καταριανός! Καταλάβατε γιατί … λυπάμαι ορισμένους όταν επιχειρούν να κάνουν αναλύσεις στα ενεργειακά της Ευρώπης;

Καταλάβατε γιατί φωνάζω εδώ και χρόνια «follow the money»;

Όλα αυτά εμείς στις αγορές τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Και αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις εξελίξεις. Καταλάβατε λοιπόν γιατί στην πρώτη παράγραφο δηλώνω ότι «δεν ήταν καθόλου Καϊλή ιδέα να πας με το Κατάρ»; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πήγαινε με το Κατάρ, από την στιγμή που ο Ρωσικός Κολοσσός έβαζε στο τιμόνι του έναν Καταριανό;

Μην προεξοφλείτε τις επόμενες αποκαλύψεις μου! Μια εισαγωγή έκανα …

ΥΓ.

Για το ζήτημα αυτό γράφω από πολύ παλιά! Οταν συνεργαζόμουν με την εφημερίδα “Οικονομική Ασφαλιστική”, υπάρχει ένα λεπτομερέστατο άρθρο για την Rosneft και το μονοπώλιο με την Γερμανία, με τίτλο ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που αν το διαβάσετε μπορεί να νομίζετε ότι γράφτηκε σήμερα! Κι όως γράφτηκε το 2019 > ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις