Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Oι δεσμοί χρήματος και ιδεών που συνδέουν Γ. Παπανδρέου και Σόρος


 Σε έκθεση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διώξεως Ναρκωτικών (DEA) την οποία είχε δημοσιοποιήσει  η εφημερίδα NEWSBOMB, αποκαλύπτεται ότι ο Τζορτζ Σόρος, ο άνθρωπος που μπαινόβγαινε στο γραφείο του τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, έχει δαπανήσει 15.000.000 δολάρια για να προωθηθεί η ελεύθερη χρήση της μαριχουάνας!

Στο ντοκουμέντο της DEA που αποτελείται από 68 σελίδες και είχε σε αποκλειστικότητα φέρει στο φως το NEWSBOMB γίνεται ειδική αναφορά στις δραστηριότητες του Τζορτζ Σόρος στις σελίδες 8 και 12, όπου επισημαίνεται ότι ο μεγαλοεπενδυτής πλήρωσε 1,5 εκατομμύριο δολάρια για να περάσει νόμος στην Καλιφόρνια που να επιτρέπει την ιατρική χρήση της μαριχουάνας.

Αν και σε αυτή την φάση, δεν αποκαλύπτει το σχέδιο του Σόρος για την άλωση των κοινωνιών από τα ναρκωτικά, αναφέρει ότι, για παράδειγμα στην Καλιφόρνια, που επιτρέπεται η χρήση της μαριχουάνας για «ιατρικούς λόγους», έχουν δημιουργηθεί τεράστιες καλλιέργειες και παράγουν ακόμα και κρασί με μαριχουάνα, πάντα για… την υγειά μας.

Ο Σόρος πέτυχε μέχρι σήμερα να επιτραπεί η ελεύθερη χρήση της μαριχουάνας με το ίδιο σκεπτικό και σε μικρό αριθμό πολιτειών στις ΗΠΑ, ανοίγοντας έτσι την Κερκόπορτα της «νόμιμης» διακίνησης ναρκωτικών.

Με τις ενέργειές του αυτές, ο Σόρος έχει γίνει το «μαύρο πρόβατο» της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, της γνωστής DEA, όπως αποδεικνύεται και στα έγγραφα της υπηρεσίας που αποκαλύπτει η εφημερίδα NEWSBOMB και από τα οποία προκύπτει ότι η χρηματοδότηση του Σόρος με ποσά που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια δολάρια, έγινε για την φιλελευθεροποίηση των ναρκωτικών.

Ο άνθρωπος που μπαινόβγαινε στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και στη συνέχεια περιερχόταν την υφήλιο δίνοντας συνεντεύξεις, λέγοντας άλλοτε ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και άλλοτε δίνοντας συμβουλές πως θα αποφύγει την χρεοκοπία, φαίνεται ότι έχει «κοινά» ενδιαφέροντα με τον κ. Παπανδρέου.

➤ Και οι δύο είναι υπέρμαχοι της ελεύθερης χρήσης της μαριχουάνας

➤ Και οι δύο έχουν «κόλλημα» με την «ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

➤ Και οι δύο εμπλέκονται στον κύκλο των προσώπων που κάνουν μπίζνες με τις ίδιες εταιρείες και οργανώσεις

Το κουβάρι των σχέσεων…

Στις φορολογικές δηλώσεις που δημοσιεύει αποκλειστικά η εφημερίδα και που υποβάλλει το Ινστιτούτο «Ανοιχτή Κοινωνία» του Σόρος, στην αμερικανική εφορία, διαπιστώνεται ότι κάθε χρόνο εμφανίζονται ως χορηγοί του ινστιτούτου οι κύριοι Κουρί και Γιούνις (Khoury Samer, Younis Samer), οι οποίοι για κάποιο περίεργο λόγο κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα, στην οδό Κηφισίας 62Β, στο Μαρούσι και εκπροσωπούν την αραβικών συμφερόντων εταιρεία CCC (Consolidated Contractors Company).

Για κάποιο περίεργο λόγο επίσης η CCC, ήταν χορηγός της εταιρείας I4SENCE, του αδελφού του Γιώργου Παπανδρέου, Αντρίκου.

Για κάποιο περίεργο λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου μετείχε στις εκδηλώσεις της CCC, παρέα με τον Πάγκαλο… που τα έφαγε μαζί μας.

Για κάποιο επίσης περίεργο λόγο νομικός σύμβουλος-συνεργάτης της CCC ήταν ο κ. Χάρης Παμπούκης, υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου και στενός συνεργάτης του.

Για κάποιο περίεργο λόγο η CCC και όλοι οι παραπάνω ήθελαν να αναλάβουν την επένδυση του εργοστασίου ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό.

Αλλά για κάποιο όχι περίεργο λόγο, δεν πρόλαβαν…

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις