Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

OYTE IEPO OYTE ΟΣΙΟ: Η Εύα Καϊλή έκρυβε 150.000€ στην κούνια του μωρού της - Στο σπίτι της βρέθηκαν τσάντες και σακίδια με μετρητά


 Ξεπέρασε ακόμα και τον Πάμπλο Εσκομπάρ, με τον οποίο την παρομοιάζουν οι βελγικές Αρχές, η Εύα Καϊλή στο κρύψιμο των χρημάτων αφού όπως αποκαλύφθηκε τα 150.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της, ήταν επιμελώς κρυμμένα κάτω από την κούνια του -10 μηνών- μωρού της.

Στο σπίτι της Εύας Καϊλή βρέθηκαν τσάντες και σακίδια με μετρητά. «Αυτά τα ευρήματα τα εντοπίζουμε συνήθως σε έρευνες σπιτιών διακινητών ναρκωτικών» λέει μια πηγή στη “Le Soir”.

«Τα μετρητά είναι σε χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ. Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει στο ακριβές ύψος του ποσού καθώς τα χρήματα εστάλησαν για ανάλυση στα εργαστήρια. Αλλά από συγκλίνουσες πηγές προκύπτει με συντηρητικές εκτιμήσεις ότι βρέθηκαν περίπου 600.000 ευρώ στις βαλίτσες του πατέρα της Εύας Καϊλή και 150.000 ευρώ μετρητά στο σπίτι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Η Le Soir επισημαίνει, επίσης, ότι «το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή ήταν επιπλωμένο με δώρα που είχαν την υπογραφή της χώρας που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς: μετάλλια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα απ΄ το Κατάρ.

Τόσα στοιχεία για τα οποία το ζευγάρι Καϊλή-Τζόρτζι και ο πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις το Σαββατοκύριακο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις