Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Pαγίζει Kαρδιές ο Mικρός Παναγιώτης: «Mη τα παρατάτε ποτέ ό,τι κι αν γίνει και μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑμεΑ»

 


Παναγιώτα Πατακιά

Ο μικρός Παναγιώτης από το Ηράκλειο Κρήτης, εξομολογείται την ιστορία του, μιλά για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, συγκινεί και δίνει τροφή για σκέψη σε όλους μας.

Μηνύματα ζωής και θάρρους πέρασε ο μικρός Παναγιώτης Νικολουδάκης από το Ηράκλειο, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εκ γενετής.

Ο 9χρονος, μιλώντας στην εκπομπή της TV Creta «Ένας παράδεισος υπαρκτός» και τη Νίκη Μπελαδάκη, δίνει δύναμη, ζητώντας από τον κόσμο να μην τα παρατάει ποτέ.

Συγκινεί ο μικρός Παναγιώτης: «Μη τα παρατάτε ποτέ ότι κι αν γίνει»

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο, μην τα παρατάτε ποτέ, ότι κι αν γίνει. Γιατί αν τα παρατήσουμε δεν φέρνουμε το στόχο μας εις πέρας. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να είναι δυνατοί, με υγεία πάνω από όλα και επίσης κάτι που είπα και πριν. Να μην τα παρατάνε ποτέ!

Παράλληλα, εκφράζει το παράπονό του για τις ράμπες αναπήρων, τονίζοντας πως στα σχολεία πρέπει να υπάρχουν ράμπες, έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από αυτά, άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ωστόσο, δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς στο 2ο Δημοτικό θα τοποθετηθεί ασανσέρ για τα παιδιά που έχουν κινητικές δυσκολίες.


Μικρός Παναγιώτης: «Έχω νιώσει ότι με κοροϊδεύουν»

Ο 9χρονος Παναγιώτης συγκλονίζει ζητώντας από τον κόσμο να μην χλευάζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα… «Να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑΜΕΑ τονίζει με παράπονο: «Θέλω να πω στον κόσμο, να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑμεΑ. Έχω νιώσει ότι με κοροϊδεύουν αλλά δεν θα ήθελα να το αναφέρω…»

Στην ερώτηση τι είναι παράδεισος για εκείνον, απάντησε: «Παράδεισος για εμένα είναι να κάνουμε πολλά πράγματα με την οικογένειά μου…».


Ας κρατήσουμε την απάντησή του στο μυαλό μας και ας τη θυμόμαστε κάθε φορά που σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που έχει τελικά αξία σε αυτή τη ζωή.

Δείτε τη συνέντευξη του μικρού Παναγιώτη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις