Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Salt Bae: Νέο επεισόδιο με τον προκλητικό Τούρκο σεφ – Ήταν αγενής με πελάτη που πλήρωσε αδρά για να τον σερβίρει ο ίδιος [video]


Salt Bae: Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η είσοδος του Salt Bae στον αγωνιστικό χώρο στην τελετή λήξης του Μουντιάλ και το γεγονός ότι άγγιξε το κύπελλο, τώρα ο τούρκος «σεφ με το αλάτι» έρχεται ξανά στο προσκήνιο, πάλι για λάθος λόγους.

Ο διάσημος Nusret Gökçe όπως είναι το όνομα του χασάπη – σεφ, φέρθηκε με αγένεια σε πελάτη εστιατορίου του στη Ντόχα του Κατάρ, ο οποίος μάλιστα πλήρωσε αδρά για να τον σερβίρει ο ίδιος ο σεφ στο τραπέζι του.

Ο Εχτισάμ Αζίζ πλήρωσε 600 δολάρια μόνο για να φέρει και να κόψει με τον γνωστό θεατρικό του τρόπο το κρέας στο τραπέζι του ο Salt Bae, προκειμένου να χαρεί η οικογένεια του.

Αντ’ αυτού ο πελάτης έμεινε απόλυτα δυσαρεστημένος από τον σεφ ο οποίος, αγενώς, φορούσε τα ακουστικά του καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου και φαινόταν να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο.

Salt Bae: Παράπονα και για την ποιότητα του φαγητού

Επιπλέον, όπως ανάρτησε στα social media ο απογοητευμένος πελάτης, ένας ξάδερφος του ζήτησε από τον σεφ να υπογράψει μια μπάλα ποδοσφαίρου που είχε μαζί του αλλά ο Νουσρέτ την πέταξε μακριά.

Τέλος, η ποιότητα του φαγητού δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, σύμφωνα με τον Εχτισάμ Αζίζ.

Συνοπτικά, ο πελάτης είπε: «Δεν θα το συνιστούσα. Σπατάλη χρημάτων και εξαιρετικά αγενές προσωπικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις