Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Tο καθεστώς Tριντό πιέζει Bετεράνους του στρατού να κάνουν ευθανασία Eπειδή κοστίζουν στο κράτος «πάρα πολλά χρήματα»!


 Ζούμε στην εποχή που η αξία της ανθρώπινης ζωής χάνεται και μάλιστα με έναν τρόπο “ωμό” και βίαιο…

Στην εποχή, που κανένα απο τα κυρίαρχα μέσα δεν θεώρησε σημαντική την είδηση για τον απάνθρωπο νόμο του καθεστώτος Τριντό. Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, αν ζεις στον Καναδά και δεν έχεις να φας, δεν έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, είσαι άστεγος και δεν αντέχεις άλλο αυτή την άθλια ζωή, η κυβέρνηση σου πληρώνει, όχι δωρεάν πρόνοια αλλά δωρεάν ευθανασία!

Αυτό ζήτησε το καθεστώς κι από μια γυναίκα, που περίμενε από την πρόνοια ανελκυστήρα με αναπηρικό αμαξίδιο επειδή είχε πρόβλημα διαβίωσης. Το καθεστώς Τριντό αντί να τιμήσει την ανάπηρη βετεράνο του στρατού και πρώην παραολυμπιονίκη Christine Gauthier, την πίεσε να υποβληθεί σε ευθανασία επειδή το κόστος της ιατρικής φροντίδας της, είναι μεγάλο για το κράτος!

Μετά από χρόνια καθυστερήσεων στην εγκατάσταση του ανελκυστήρα στο σπίτι της, ένας υπάλληλος υποθέσεων Veterans Affairs Canada (VAC), που εργαζόταν για λογαριασμό της κυβέρνησης Τριντό, έκανε την προσφορά υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.: «Κυρία, αν είστε πραγματικά τόσο απελπισμένη, μπορούμε να σας δώσουμε ιατρική βοήθεια για να πεθάνετε».

Η Dailymail.co.uk αναφέρει: Ο εργαζόμενος που έκανε την προσφορά δεν κατονομάστηκε, αλλά φαίνεται ότι πρόσφεραν την ίδια «λύση» σε άλλους τρεις βετεράνους του στρατού που επικοινώνησαν με τη VAC για παρόμοια προβλήματα.

Ο υπουργός Υποθέσεων Βετεράνων του Καναδά επιβεβαίωσε ότι προσφέρθηκε παρόμοια πρόταση σε τουλάχιστον άλλους τέσσερις βετεράνους, σύμφωνα με τον νέο Καναδικό νόμο για την ιατρική βοήθεια στον θάνατο (MAID) ως απάντηση στα προβλήματά τους.

Η Gauthier τραυματίστηκε σε ένα εκπαιδευτικό ατύχημα του Στρατού το 1989, υπέστη μόνιμη βλάβη στα γόνατα και τη σπονδυλική στήλη της. Συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και στους Αγώνες Invictus του Πρίγκιπα Χάρι το 2016, αθλήτρια δύναμης και κωπηλασίας εσωτερικού χώρου.

Η μαρτυρία της Gauthier, και οι αναφορές για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, έχουν προκαλέσει την κατακραυγή του κοινού και ο Τριντό αναγκάστηκε να υποσχεθεί αλλαγές.

«Συνεχίζουμε τις έρευνες και αλλάζουμε τα πρωτόκολλα για να διασφαλίσουμε αυτό που θα έπρεπε να φαίνεται προφανές σε όλους μας: ότι δεν είναι απάντηση η ευθανασία, για ανθρώπους που έσπευσαν να υπηρετήσουν τη χώρα τους», είπε.

Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει από την δήλωση Τριντό είναι: Και για ποιους είναι απάντηση η ευθανασία;

Όταν πέρυσι, ο νόμος επεκτάθηκε για να προσφέρει ευθανασία και σε ασθενείς των οποίων ο φυσικός θάνατος δεν είναι επικείμενος αλλά και σε ανθρώπους που απλά δεν έχουν να πληρώσουν για ιατρική φροντίδα.

Όταν το κόστος της ιατρικής φροντίδας είναι τεράστιο (ακόμα και για τα μεσαία εισοδήματα), ο Τριντό σαν πιστό σκυλί του Κλάους Σβαμπ, αντί να ξοδεύει λεφτά στην υγεία, αντί να βοηθήσει τους φτωχούς, σου πληρώνει δωρεάν μια πανάκριβη (κατά τα άλλα δωρεάν) ευθανασία!

Αλλά γιατί μας κάνει έκπληξη; αφού μας το έχουν πει ξεκάθαρα:

 Yuval Noah Harari – Οι μάζες είναι περιττές και γι’ αυτό είναι ανίσχυρες – θα ζήσουν μόνο οι πλούσιοι! 

Κάποιοι κλείνουν τα μάτια μπροστά στην δυστοπία που έρχεται και προτιμούν να ζουν στο ροζ συννεφάκι τους. Όταν όμως το συννεφάκι αυτό σκάσει θα πέσουν απότομα στη σκληρή πραγματικότητα!
Μας λένε εδώ και χρόνια πως η ευθανασία είναι η λύση για τον υπερπλυθησμό!

Ο πολυβραβευμένος Dennis Meadows, ένα από τα αρχικά μέλη της Λέσχης της Ρώμης και συν-συγγραφέας του «Limits to Growth» (1972) έχει μιλήσει ανοιχτά πώς ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί στα 1-2 δισεκατομμύρια με “ειρηνικό τρόπο” δηλαδή χωρίς πολέμους η εκτελέσεις.

Ο Dennis Meadows, υποστηρίζει την θεωρία του χρυσού δισεκατομυρίου, όπου οι άνθρωποι αν θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι πρέπει να φτάσουν μόλις στο 1 δις. Αλλιώς, πρέπει να επιλέξουμε ένα είδος δικτατορίας από τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ο υπερπλυθησμός.

Η μήπως δεν το χει αναφέρει και η ίδια η Le Monde: 

Οι μάσκες πέφτουν: Η Le Monde ζητά μείωση πληθυσμού και ευγονική!

Μα κι αν ακόμα δεν είναι αυτά άξια να σας ταρακουνήσουν, διαβάστε το άρθρο του Jacques Attali:

“Οι ηλίθιοι θα το πιστέψουν και θα ζητούν να θεραπευτούν – Έτσι, η επιλογή των ηλίθιων θα φροντιστεί: θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή… “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις