Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Φρικτά βασανιστήρια από Tούρκους γονείς στα παιδιά τους: Tα έκαιγαν με αναπτήρα Kαι έκλειναν το στόμα τους ME TAINIA Ένας συγγενής έστειλε βίντεο στην αστυνονομια


 Φρίκη έχει προκαλέσει στην Τουρκία η υπόθεση δύο γονιών ηλικίας 37 και 32 ετών, οι οποία βασάνιζαν τα τέσσερα παιδιά τους.

Όπως αναφέρει η hurriyet.com.tr οι γονείς βασανιστές που έμεναν στην Προύσα, αποκαλύφθηκαν όταν ένας συγγενής της οικογένειας κατέγραψε σε βίντεο τις φρικτές πράξεις τους και έστειλε τα ντοκουμέντα στην αστυνομία.

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Τουρκία η υπόθεση δύο γονιών ηλικίας 37 και 32 ετών, οι οποία βασάνιζαν τα τέσσερα παιδιά τους.

Όπως αναφέρει η hurriyet.com.tr οι γονείς βασανιστές που έμεναν στην Προύσα, αποκαλύφθηκαν όταν ένας συγγενής της οικογένειας κατέγραψε σε βίντεο τις φρικτές πράξεις τους και έστειλε τα ντοκουμέντα στην αστυνομία.

Τα τέσσερα παιδιά ηλικίας από 2 έως 10 ετών ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη. Όπως φάνηκε στο βίντεο, οι γονείς έκλειναν το στόμα των παιδιών με ταινία για να μην ακούγονται οι φωνές τους, όταν έκαιγαν τα σώματά τους με αναπτήρα, ενώ τα χαστούκιζαν και τα χτυπούσαν με ραβδί.

Η αστυνομία ανέλαβε δράση μόλις έλαβε το βίντεο του εφιάλτη, με την μητέρα και τον πατέρα να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στη φυλακή.

«Χτύπησα τα παιδιά μας γιατί το ήθελε», φέρεται να είπε η μητέρα κατηγορώντας τον σύζυγό της, ενώ ο πατέρας κατέθεσε είπε: «δεν έχω ιδέα για το περιστατικό».

Τα παιδιά τέθηκαν υπό προστασία από την Επαρχιακή Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις