Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Νότης Μηταράκης: Η απάντησή του για τις Xριστουγεννιάτικες Mπάλες με το πρόσωπό του


 Ο Νότης Μηταράκης έδωσε την δική του απάντηση έπειτα από τα σχόλια για τα στολίδια που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο υπουργός με ανάρτησή του στο Twitter, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως «αντιμετώπισα την έκπληξη με χιούμορ και γιορτινή διάθεση. Βέβαια απέκρυψαν ότι υπήρχε μπάλα για κάθε υπάλληλο με φωτό του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νότη Μηταράκη:

«Διαβάζω σε sites, ειδικά της Αριστεράς, για μια έκπληξη που μου έκαναν οι υπάλληλοι @migrationgovgr φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικη μπάλα με την φωτογραφία μου. Αντιμετώπισα την έκπληξη με χιούμορ και γιορτινή διάθεση. Βέβαια απέκρυψαν ότι υπήρχε μπάλα για κάθε υπάλληλο με φωτό του»

Το βίντεο από τον… διαφορετικό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Στις εικόνες διακρίνονται οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης να ετοιμάζουν «πρωτότυπα» στολίδια. Κόβουν κυκλικά τυπωμένες φωτογραφίες του προσώπου τους, τις τοποθετούν σε διάφανες μπάλες μαζί με τεχνητό χιόνι και στη συνέχεια περνούν κορδέλες.

Σε κεντρικό πλάνο φαίνεται και η φωτογραφία του υπουργού, Νότη Μηταράκη, που παίρνει την θέση της μέσα σε μία από τις διάφανες μπάλες. Τα στολίδια είναι πλέον έτοιμα και οι υπάλληλοι τοποθετούν τις μπάλες στο δέντρο, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Το σχετικό βίντεο, που δημοσίευσε το υπουργείο στο YouTube, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες των social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις