Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Τόσες ψυχούλες έσωσε και τώρα τον σταυρώνουν σαν τον Xριστό» λέει η μητέρα του πατρός Αντωνίου

 


Αύριο πρόκειται να ανοίξουν τα στελέχη της οικονομικής αστυνομίας την θυρίδα που ανήκει στη μητέρα του πατρός Αντωνίου, στη Χίο, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» και των μελών της προηγούμενης διοίκησης.

Η μητέρα του ιδρυτή της «Κιβωτού», η οποία διαμένει μόνιμα στο νησί, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα όσα καταλογίζουν στον γιο της αλλά και για την θυρίδα στο όνομά της.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (σσ. ο λογαριασμός με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει για τα παιδιά. Τα παιδιά. Ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου. Το ήξερα.  Ήταν του άντρα μου. Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας. Δεν υπήρχαν. Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει. Έχει κάτι», είπε αρχικά η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στην εκπομπή Tlive.

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι γνώριζε την συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.

«Η θυρίδα είναι δικιά μου. Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε. Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε. Τα ξέρω αυτά τα ποσά» ανέφερε η μητέρα του πατρός Αντωνίου.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δεν θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια. Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό» κατέληξε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις