Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Κολωνός: Σπάει την σιωπή της η αδελφή της 12χρονης – «Γιατί είναι ακόμα ελεύθεροι κάποιοι που έχει υποδείξει;»


 Σπάει την σιωπή της η ενήλικη αδελφή της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό.

«Είμαι χαρούμενη που έχω μαζί μου την αδελφή μου, που καταφέραμε να την βγάλουμε από το «Χαμόγελο» και να την έχουμε μαζί μας. Όλα τα παιδιά είμαστε στο πλάι της μητέρας μας και την στηρίζουμε. Πιστεύουμε στην αθωότητά της και πρέπει να βγει από την φυλακή. Δεν φταίει, η μητέρα μας πάντα μας στήριζε και μας προστάτευε» είπε στον ΑΝΤ1 η αδελφή της 12χρονης, που είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, η 12χρονη πέρασε τις γιορτές μακριά από την Αθήνα και τα υπόλοιπα αδέλφια της, αλλά παρέμεινε στο νησί όπου διαμένει η θεία της, η γυναίκα από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μιλά τηλεφωνικά με την μητέρα της από τις φυλακές όπου κρατείται, όμως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, νιώθοντας ενοχές για τις αποκαλύψεις, που οδήγησαν και στην προφυλάκιση της μητέρας της.

Δεν υποστηρίζεται ακόμα από παιδοψυχολόγο, ενώ μετά τις γιορτές αναμένεται να ξεκινήσει μαθήματα με κατ οίκον διδασκαλία.  Τόσο η μεγάλη της αδελφή, όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς της 12χρονης κάνουν έκκληση στις αρχές να επιταχύνουν τις έρευνες, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους, καθώς, όπως υποστηρίζουν, άτομα που η 12χρονη έχει υποδείξει στις αρχές ως δράστες, παραμένουν ακόμα ελεύθερα.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να βγει η μητέρα μας από την φυλακή»

«Αυτός ήταν πελάτης στο Σούπερ Μάρκετ του 53χρονου, είχε την επαφή αυτή που είχαν και οι άλλοι. Αυτός, λέει, ότι ήταν πελάτης εκεί και τον ήξερε, μιλούσε δηλαδή με τον 53χρονο. Αυτό που μας τρελαίνει τελείως είναι ότι ψάχνουν τώρα οι αρχές, δεν του βρήκαν τίποτα. Τι να του βρουν, ύστερα από 40ημέρες;» δηλώνει η θεία της 12χρονης στον ALPHA.

«Θέλουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι που έκαναν τόσο κακό στην αδελφή μου και να βγει η μητέρα μας από την φυλακή. Γιατί σταμάτησε η έρευνα; Γιατί μένουν άτομα που έχει «δείξει» η αδελφή μου ακόμα ελεύθερα;» τονίζει η αδελφή της 12χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις