Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Πάτρα: Γιος καταδικασμένου μέλους της 17N ο ένας εκ των συλληφθέντων για εγκληματική οργάνωση


 Συνολικά επτά άτομα (έξι άνδρες και μία γυναίκα) συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Πάτρας σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες βρίσκεται και ο γιος ενός καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη με τα αρχικά Κ.Κ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε σειρά ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής, υλικά μεταμφιέσεως, ασύρματοι και 2.150 ευρώ. Εντοπίστηκαν, επίσης, τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, όπως και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα αποσταλούν για ανάλυση του περιεχομένου τους στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Γνώση για την υπόθεση έχει λάβει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία βάζει στο μικροσκόπιό της επιθέσεις από ομάδες αντιεξουσιαστών στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις