Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Βέροια: Καρέ-καρέ οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας με το βρέφος στην αγκαλιά πριν φτάσει στο φράγμα του Αλιάκμονα


 Ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο φέρεται να δείχνει την 29χρονη μητέρα με το 11 μηνών κοριτσάκι της στην αγκαλιά της, να περπατά στο κέντρο της Βέροιας, λίγη ώρα πριν φτάσει στο φράγμα του Αλιάκμονα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τα τελευταία λεπτά της ζωής του άτυχου βρέφους, λίγο πριν η 29χρονη επιβιβαστεί στο ταξί με προορισμό το φράγμα του Αλιάκμονα, εκεί όπου το μωρό βρήκε φρικτό θάνατο στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Στα νέα πλάνα που προβλήθηκαν από το ΜEGA, φέρεται να αποτυπώνεται η μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά να κατεβαίνει την γέφυρα στη Θερμοπυλών ανάμεσα σε άλλους περαστικούς. Έφτασε εκεί με το ταξί που την παρέλαβε μαζί με το παιδί, από το σπίτι της. «Την πήρα από το σπίτι της στην Βέροια και την πήγα στην περιοχή Προμηθέα», είπε ο οδηγός ταξί που την μετέφερε. «Ήταν πολύ ήρεμη, μια χαρά. Τίποτα το περίεργο. Τίποτα. Κανένα σημάδι. Το βρέφος φορούσε ένα μπουφανάκι, αν δεν απατώμαι, με κουκούλα, αυτή που είναι ενσωματωμένη, μαζί με το μπουφάν… Παραμονή, μετά το μεσημέρι» πρόσθεσε.

Με ταξί ως το φράγμα

Η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά συνεχίζει την πορεία της με τα πόδια. Ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο. Με το ένα χέρι της κρατάει το παιδί, δείχνει να δυσκολεύεται να το σηκώσει, και με το άλλο χέρι της κρατά το μπιμπερό του. Θα περπατήσει αρκετά μέτρα ακόμη ως την επόμενη πιάτσα ταξί. Εκεί επιβιβάστηκε σε ταξί που την μετέφερε στο φράγμα του Αλιάκμονα. Πρόκειται για το δεύτερο ταξί που αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Διένυσε μία ολιγόλεπτη διαδρομή έχοντας το παιδί της στην αγκαλιά της ως την καντίνα της στο φράγμα. Ως το σημείο της ασύλληπτης τραγωδίας.

Χωρίς πλέον το παιδί της, η 29χρονη κάλεσε τρίτο ταξί από το φράγμα και πήγε στα ΚΤΕΛ της Βέροιας. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, με δρομολόγησε το κέντρο, στο φράγμα, πήγα εκεί, μπήκε μέσα στο πίσω κάθισμα, στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ένα τέταρτο με 20 λεπτά περίπου. Την άφησα εκεί, πληρώθηκα το κόμιστρο, αυτά. Και έφυγα. Μια κανονική κούρσα όπως κανονικά είναι όλες οι κούρσες. Όπως παίρνει ο κόσμος ένα ταξί» είπε ο οδηγός ταξί.

Από εκεί, με λεωφορείο κατέληξε στην Αλεξάνδρεια όπου διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο. Την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σπίτι της, σαν να μην είχε γίνει το παραμικρό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις