Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Θρίλερ στην Κέρκυρα: 29χρονη μητέρα πέθανε ξαφνικά δίπλα στο παιδί της που νοσηλευόταν


 Ο θάνατος – μυστήριο της 29χρονης

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε, από άλλους συνοδούς ασθενών, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.

Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου, που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.

Την κοπέλα βρήκε λιπόθυμη ο συνοδός ενός παιδιού που άκουσε το κλάμα του μωρού της 29χρονης.

«Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 – 3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο» είπε στενός φίλος της οικογένειας μιλώντας στο Star, ενώ σημείωσε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Η κοπέλα δεν είχε τίποτα, για αυτό έχουμε σοκαριστεί όλοι. 29 ετών τι να έχει;», είπε χαρακτηριστικά.

Τα αίτια θανάτου της μητέρας

Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Χριστόφορος Τσαλικίδης, «αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση», το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου, Λεωνίδας Ρουμπάτης, περιγράφοντας τι συνέβη είπε: «Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες, φώναξε τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι»..

Σύμφωνα με το Star, οι γιατροί σοκαρισμένοι τηλεφώνησαν αμέσως στον σύζυγό της λέγοντας του αρχικά πως η 29χρονη δεν αισθάνεται καλά και εκείνος αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ οριστικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις